Vica aşteaptă procesul în ţară

Ultima actualizare:

    A fost de sărbători acasă, în Lituania
A fost de sărbători acasă, în Lituania

Piţurcă nu scapă de furia fostei sale concubine. Viktoria Blochina, fosta amantă a tehnicianului de 55 de ani, s-a întors din vacanţă şi pare hotărâtă să meargă până la capăt cu procesul pe care i l-a intentat la începutul anului selecţionerului român.

Vica a petrecut sărbătorile de iarnă în Lituania, ţara natală, însă odată cu începutul noului an, ea s-a întors în ţară, acolo unde pregăteşte procesul intentat fostului său amant, Victor Piţurcă. Ieri, ea s-a trezit la prima oră a dimineţii şi a plecat val-vârtej, în jurul orei 10.30, din apartamentul său din zona George Coşbuc, imobil făcut cadou chiar de către selecţionerul primei reprezentative.

Vica a plecat cu maşina ei de teren către prietena din Bucureşti

simeon stalpnicul png

Ea s-a dus într-o vizită la o prietenă din zona Dorobanţi, acolo unde a discutat detaliile care trebuie puse la punct înaintea procesului, ce va începe la 2 februarie.

Pentru a câştiga în instanţă, Viktoria trebuie să demonstreze printr-un test ADN că Piţi este tatăl lui Edan Petru, fiul declarat ca fiind fără tată în Lituania.

Viktoria s-a ascuns în permanenţă în spatele ochelarilor de soare

simeon stalpnicul png

Astfel, ea s-a informat asupra costurilor şi demersurilor pentru această procedură care îi va scoate din buzunar între 3.000 şi 5.000 de lei. Odată terminată discuţia, după aproximativ o oră, Blochina a părăsit casa prietenei sale şi s-a îndreptat spre propriul cămin.

L-a părăsit în 2010

Viktoria s-a hotărât să-l acţioneze în instanţă pe Victor Piţurcă la circa un an de când relaţia lor de şase ani s-a terminat.

Cei doi au stat împreună din 2004 până spre sfârşitul lui 2010 şi, chiar dacă n-a recunoscut niciodată, Piţi a băgat adânc mâna în buzunar pentru a-şi mulţumi amanta, cumpărându-i, printre altele, un apartament în zona Unirii şi o maşină de lux, pe care a cheltuit o jumătate de milion de euro.

Selecţionerul României este însurat de mai bine de 25 de ani cu Maria, cuplul având doi copii: Alex şi Claudia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net