Dumitru Dragomir va juca table la turneul din Bucureşti!

Ultima actualizare:

    Reghecampf  l-a ameninţat  cu bătaia  pe Dumitru  Dragomir
Reghecampf l-a ameninţat cu bătaia pe Dumitru Dragomir

"Parcul Titan-IOR" din capitala (intrarea de la intersectia BD. Campia Libertatii cu Liviu Rebreanu) gaduieste, in weekend, turneul final al „Trofeului Ciucas la Table", cel mai important eveniment de profil organizat vreodata in Romania. Marian Rada, fostul antrenor al Rapidului, si Dumitru Dragomir, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, vor juca cateva meciuri demonstrative pe durata competitiei.

Competitia se va desfasura in sistem open, iar orice jucator amator se va putea inscrie doar pe baza unei taxe achitate la fata locului.

La eveniment vor participa si castigatorii etapelor de la Brasov, Ploiesti si Craiova. Primii clasati vor avea sansa de a intra intr-un program de pregatire specializata in vederea selectiei in echipa nationala de table a Romaniei.

In avanpremierea competitiei, federatia de specialitate va organiza vineri, incepand cu ora 16.00, un turneu de backgammon destinat exclusiv profesionistilor (premii de 500 euro).

Inscrierile pentru turneul de table se vor face vineri dupa ora 16.00 (taxa 20 lei) si sambata toata ziua (taxa 25 lei), in limita celor 256 locuri disponibile pe tablou. Se pot rezerva locuri pe tablou si prin e-mail la adresa liviu.achim@gmail.com (nume si serie buletin), urmand ca solicitantii sa achite ulterior taxa de inscriere la fata locului.

Premiile totale sunt de 1500 EURO: loc I - 800 EURO, loc 2 - 500 EURO, loc 3 - 200 EURO. Contravaloare premiilor in euro va fi oferita in lei la cursul fix de 4,36 lei.

MC-ul evenimentului este Cosmin Tudoran de la trupa Ca$a Loco. Fanii prezenti la eveniment vor avea sansa de a castiga vouchere pentru bere, halbe, tricouri si jocuri de mini table din partea sponsorului oficial.

Marian Rada, fostul antrenor al Rapidului, si Dumitru Dragomir, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, vor juca cateva meciuri demonstrative pe durata competitiei.

Romania are in palmares patru titluri europene si un titlu mondial la table, cucerit in 1992 de Ion Ressu, nepotul celebrului pictor Camil Ressu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (25) jpg
Zinedine Zidane (EPA) jpg
Farul Constanta CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Rapid FCSB (Sportpictures) jpg
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net