EXCLUSIV Fiul Vicăi va purta numele lui Pițurcă? Ce spune vedeta

Ultima actualizare:
Victor Piţurcă (Foto: Mihai Ionescu)
Victor Piţurcă (Foto: Mihai Ionescu)

Cine credea că războiul dintre Vica Blochina şi selecţionerul Victor Piţurcă pe tema custodiei copilului s-a terminat, s-a înşelat amarnic. Lucrurile nu sunt deloc clarificate, iar săbiile au început să fie din ce în ce mai ascuţite.

Joi, este posibil ca Vica şi Piţi să dea nas în nas la tribunal, pentru că este un  nou termen în procesul de custodie,. Acum, selecţionerul echipei naţionale a cerut ca fiul său, Edan, 7 ani, să-i fie încredinţat lui.

Cum era şi normal, Vica Blochina nu concepe ca acest lucru să se întâmple.  "Piţi îl vrea pe Edan şi mă voi lupta cu toate armele. El vrea custodia băiatului, dar când a fost vorba să meargă cei de la Protecţia Copilului la el acasă, Piţurcă a dat o adresă la care nu stă nimeni... Sunt curioasă cum crede el că cineva poate să-i dea lui copilul în contextul în care băiatul meu este mare deja, nu cunoaşte pe nimeni din familia Piţurcă", a spus în exclusivitate pentru Click! mama băiatului.


    Victor Piţurcă (Foto: Mihai Ionescu)
Victor Piţurcă (Foto: Mihai Ionescu)

"La mine au venit cei de la Protecţia Copilului şi au văzut în ce condiţii trăim, cum este crescut Edan şi că are parte de orice îşi doreşte şi tot ce este normal să aibă un copil...Piţurcă în schimb, n-a fost de găsit atunci când a trebuie să dea explicaţii", a completat blonda.

Mergând mai departe, Vica ne-a dezvăluit că nu se pune problema ca, la finalul procesului, băiatul să ia cetăţenia română şi să renunţe la cea lituaniană:" În momentul de faţă, deciziile precedente ale instanţei sunt suspendate şi se judecă recursul la cererea lui Piţurcă de a obţine custodia. Tocmai nu se pune problema ca până la finalul procesului - care sigur va mai dura - pe certificatul de naştere al copilului să apară trecut în dreptul tatălui numele Piţurcă. Ulterior, când procesul se va finaliza, pe Edan îl va chema şi Piţurcă, dar şi Blochin, iar la cetăţenia lituaniană nu va renunţa".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Simona Halep (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
Corvinul Hunedoara, castigatoarea Cupei Romaniei (Sportpictures) jpg
Gica Hagi 1 1280x720 jpg
Ianis Hagi (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Radu Dragusin (EPA) jpg
Darya Klishina jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net