Iubitele steliştilor, parada modei la petrecerea pentru titlu

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Mare chef mare în rândul steliştilor. Câştigarea titlului cu numărul 24 i-a făcut pe elevii lui Laurenţiu Reghecampf să uite de problemele pe care le-au avut în ultimul timp şi să petreacă până dimineaţă. Capul de afiş al sărbătorii l-au ţinut iubitele campionilor. Îmbrăcate destul de sumar, consoartele steliştilor au făcut parada modei la Militari Residence Ballroom.

Steliştii au uitat de supărări şi au dat o petrecere de pomină. Fluierul de final al meciului cu Braşov, ultimul pentru cei din Ghencea în acest sezon, i-a descătuşat pe fotbaliştii lui Laurenţiu Reghecampf. Au primit medaliile, tricourile de campion şi trofeul pentru cea mai bună echipă din Liga I pe Arena Naţională, în prezenţa a 50.000 de fani, apoi au plecat cu un autocar special făcut pentru ei spre Piaţa Constituţiei.

Mihai Costea şi Daniela Crudu au tăiat tortul cu însemnele clubului din Ghencea

simeon stalpnicul png

Acolo au fost aşteptaţi de alţi susţinători, alături de care s-au bucurat preţ de 20 de minute. Din Piaţa Constituţiei jucătorii s-au dus la hotelul pe care îl folosesc înaintea meciurilor, pentru cantonament. S-au schimbat în haine lejere şi, alături de iubite şi soţii, au pornit spre Militari Residence Ballroom, localul care i-a găzduit până în zorii zilei de ieri.

De această dată, la restaurant fotbaliştii n-au mai fost „vioara întâi", fetele cu care au venit fiind în prim-plan. Cea mai apreciată apariţie a fost cea a logodnicei lui Ciprian Tătăruşanu, Antoaneta. Îmbrăcată într-o rochie neagră, mulată, cu dantelă pe lateral, viitoarea soţie a portarului a fost mai mereu prezentă pe ringul de dans.

FOTO/VIDEO EXCLUSIV Iubita lui Ciprian Tătăruşanu, cea mai sexy la petrecerea Stelei!

FOTO/VIDEO Fata lui Meme se iubeşte cu un dinamovist. L-a adus la petrecerea Stelei

VIDEO EXCLUSIV Cruduţa a primit botezul stelist! A participat la prima petrecere a echipei

VIDEO Expoziţie de sâni şi picioare la petrecerea Stelei! Vezi imagini incendiare!

EXCLUSIV VIDEO Vezi ce au mâncat steliştii la petrecerea pentru titlu!

Roxana şi Iasmin Latovlevici vor face nuntă în vara acestui an

simeon stalpnicul png

Ea a avut partenere de nădejde: Anamaria Prodan, şi ea o apariţie extrem de stilată, dar şi logodnica însărcinată a lui Chipciu, Andreea, şi cea care-i va deveni soţie lui Latovlevici, Roxana. Daniela Crudu a venit şi ea, în premieră la o petrecere a Stelei, Mihai Costea fiind extrem de mândru de iubita lui, îmbrăcată într-o rochie scurtă, mulată neagră. Soţia golgeterului Ligii I, Raul Rusescu, a ales să poarte o salopetă elegantă, neagră, un articol vestimentar similar fiind şi pe gustul prietenei puştiului Ionuţ Năstăsie.

Fata lui MM, la braţ cu un dinamovist

Teodora, fiica managerului roş-albaştrilor, Meme Stoica, a venit la party-ul dedicat celor din Ghencea, la braţul iubitului ei, Marius Turcu.

Teodora şi Marius, fiul fostului acţionar dinamovist Vasile Turcu, au o relaţie de trei ani, dar presărată cu despărţiri dese.

Acum, cei doi se înţeleg mai bine ca oricând, iar băiatul a primit „binecuvântarea" lui Meme şi a fost invitat la petrecerea destinată doar celor din staff-ul Stelei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Copil pregatit de scoala (Freepik com) jpg
image
image
image
image
image
image
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
image
actualitate.net
image
actualitate.net