EXCLUSIV! Ricardo Cadu şi soţia Dulce şi-au spus adio!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Ghinioanele se ţin lanţ de căpitanul "ceferiştilor", Ricardo Cadu. Omul de care se leagă performanţele din ultimul timp ale clujenilor trece printr-o schimbare majoră în plan personal. Lusitanul a divorţat recent de soţia sa, Dulce, şi vrea acum să-şi refacă viaţa.

A ales România să-şi încerce norocul în afara graniţelor ţării sale natale - Portugalia - şi a dat lovitura! Ajuns în 2006 la Cluj, Cadu, 31 de ani, a devenit cel mai important jucător al echipei din Gruia şi a cucerit nu mai puţin de opt trofee cu „vişiniii". Portughezul n-a venit singur la Cluj, ci cu Dulce, 29 de ani - pe atunci prietenă, şi, din 2009, soţie. Povestea lor de dragoste părea desprinsă din filme: tineri, frumoşi, foarte îndrăgostiţi, admiraţi dar şi invidiaţi de mulţi.

În timp, lucrurile au început să nu mai fie aşa roz între Ricardo şi Dulce. Aşa au apărut diferenţe de viziune în diverse probleme de viaţă şi situaţia s-a complicat dramatic. Totul până la un punct când cei doi au decis să spună „stop". Şi s-au separat! După vacanţa din această vară, Dulce n-a mai venit în România, preferând să rămână acasă, în Portugalia, iar Cadu s-a întors singur la Cluj. Vestea proastă pentru familia portughezului este perfectă pentru admiratoarele fundaşului din Gruia, un fotbalist cu mare trecere în rândul sexului frumos.

Este cel mai bun marcator din istoria clubului

Lusitanul a câştigat în cei şapte ani de când e la Cluj nu mai puţin de opt trofee : trei titluri de campion, trei Cupe ale României şi două Supercupe. A evoluat în trei sezoane în grupele Ligii Campionilor iar în campionat a devenit cel mai bun marcator din istoria echipei patronate de Paszkany, depăşindu-i, deşi este fundaş, ca număr de reuşite pe atacanţii Adi Anca şi Pantelis Kapetanos.

simeon stalpnicul png

«Nu e cazul să vorbim de titlu»

Mircea Rednic a fost demis de la CFR Cluj după victoria 2-1 cu Viitorul, şi înlocuit cu Petre Grigoraş. Mutarea a fost făcută în urma scandalului dintre „Puriu" şi căpitanul Cadu, situaţie explicată de tehnician la momentul despărţirii de vişinii:" Am avut şedinţă după meciul cu Vaslui şi el, marele Cadu, mi-a reproşat că de ce i-am spus domnului preşedinte că l-am întâlnit la 12 noaptea prin oraş. Eu când m-am întâlnit cu el i-am spus: «vezi că programul era până la 11:30, ne-am întâlnit la ora 12:00. Deci fii atent, ori eşti cu mine ori... Şi am văzut, a fost cu mine la Vaslui. El zice că a câştigat opt cupe şi că... el a jucat singur".

simeon stalpnicul png

Preşedintele "ceferiştilor", Iuliu Mureşan, şi patronul Arpad Paszkany s-au mişcat rapid şi l-au adus la echipă pe Petre Grigoraş, fără angajament până sâmbătă când a semnat pe un an cu ardelenii. „Nu fixez niciun obiectiv noului antrenor, pentru că mi se pare penibil să-i zic că vrem titlul - nu e cazul", s-a limitat Mureşan să spună.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net