Dezvăluiri incredibile: «Sârbii au vrut să-l rezolve pe Reghe cu gloanţele»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

După ce Cornel Dinu a contestat în Gazeta Sporturilor dreptul Anamariei Prodan de a lua decizii importante în fotbalul românesc, soţia lui Laurenţiu Reghecampf l-a numit pe "Mister" unul dintre "groparii fotbalului".

În acelaşi ziar, "Procurorul" a venit cu dezvăluiri incredibile despre perioada de jucător a lui Reghe. Cornel Dinu a povestit un episod din vremurile în care antrenorul Stelei juca în Germania, pentru Energie Cottbus.

"Se intampla dupa un meci Bayern - Cottbus. Eram, intr-o seara, la masa la Trattoria cu Razvan Boanchis si cu patronul restaurantului, Vali Salagean. Si primesc un telefon de la Iulian Chirita, nasul de la prima cununie al lui Reghecampf.

Imi spune: «Tata, cum il salvam pe finu', ca a dat de necaz?!». Cu o zi inaintea partidei, primise 200.000 de euro ca sa tranteasca partida cu Bayern, care trebuia sa se termine la trei goluri diferenta.

simeon stalpnicul png

"Am vorbit la Belgrad si i-am rugat pe oameni sa-l mai pasuiasca o zi cu banii. Tipii voiau sa primeasca suma inapoi chiar in acea seara, i-am obtinut lui Reghecampf o pasuire pana dimineata. Asa i-am salvat viata, credeti-ma, dintr-o actiune de incriminare penala, in care sarbii il rezolvau repede, cu gloantele!

I-am spus si lui Chirita sa-i transmita sa nu se joace cu treburile astea, ca sarbii te lasa in rigola pentru cinci dolari! Si poate ca lui Reghecampf ii spune ceva numele Mile!", a relatat "Procurorul".

Informaţiile au fost confirmate de Iulian Chiriţă, naşul lui Laurentiu Reghecampf, şi "martorul cheie" in scandalul de blat de la Bayern - Energie Cottbus.

Meciul despre care se vorbeşte ar putea fi unul din toamna anului 2002.

Bayern München - Energie CottbusStadion: Olympiastadion, 21.09.2002Au marcat: Zickler (45+1), Ballack (47), Elber (76) / Rink (19)

Bayern: Kahn - Salihamidzici, Kuffour (46 Jeremies), R. Kovac, Tarnat - Hargreaves, Fink, Zé Roberto (84 Linke) - Ballack (80 N. Kovac) - Elber, Zickler. Antrenor: Ottmar Hitzfeld

Energie Cottbus: Piplica - da Silva, Beeck, Kaluzny, Berhalter - Schröter, Akrapovic, Latoundji - Reghecampf (66 Thielemann), Vágner (19 Jungnickel) - Rink (79 Juskowiak). Antrenor Eduard Geyer

Arbitru: Thorsten KinhöferSpectatori: 43.000

Reghecampf a avut o reacţie pe Faceboook:

"Mister C. Dinu, uite ce a facut Laurentiu Reghecampf in Germania, nu tampeniile pe care le inventezi tu dupa vreo noapte mai agitata… Sa-ti fie rusine!!!", e textul postat de Reghe pe net.

Tehnicianul Stelei a urcat pe net un video cu un rezumat al unui meci Cottbus - Bayern, 4-2, în care el a înscris 2 goluri.

Citiţi şi: MM Stoica, trimitere la aventurile bahice ale lui Dinu: «Şi-a petrecut viaţa pe sub mese»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net