«Dacă jucătorii se fac de râs, se întorc pe jos acasă»

Ultima actualizare:

    Valeriu Iftime
Valeriu Iftime

Patronul echipe moldave a comparat întâlnirea cu trupa din Ghencea ca şi cum ar merge cu ploconul la sultan, dar speră ca fotbaliştii săi să nu-l facă de ruşine.

„Click!": Domnule Iftime, ce şanse are Botoşaniul în faţa Stelei?

Valeriu Iftime: Sper să nu ne facem de râs. Dacă dă Dumnezeu putem face un egal. Bine, păstrând proporţiile ei sunt ca Bayern Munchen, iar noi ca Schalke, dar nu 04, ci un 02 aşa... Totuşi, s-a mai văzut ca buturuga mică să răstoarne un car foarte mare.

Aveţi şi mari probleme de lot, unii titulari sunt suspendaţi, alţii accidentaţi.

Au luat cartonaşe galbene ca fraierii, nu ştiu ce au crezut?! Că facem doar act de prezenţă?! Dacă venim la Bucureşti să ne facem de râs le iau autobuzul şi vin pe jos la Botoşani... N-au vrut să rişte cu Steaua pentru a fi în teren în meciul următor contra Coronei, unul decisiv pentru noi. Dar, e vorba şi de onoare, pe care dacă nu o ai, degeaba ai puncte şi bani. Păi, Vaşvari a tras de timp ca un copil de creşă, ca să nu joace acum...

Kapetanos a jucat în meciul tur, când Steaua s-a impus cu scorul de 2-1

simeon stalpnicul png

Înaintea meciului tur spuneaţi că otrăviţi fântânile pentru a câştiga. Ce faceţi acum, în deplasare?

Capul plecat sabia nu-l taie. Am înţeles că atunci când un domnitor venea la sultan, nici nu-l primea, ci intra un vizir care până să-i transmită mesajul îi pupa mâna de 20 de ori monarhului, iar dacă ridica capul din pământ rămânea fără el. Serios vorbind vreau să arate că sunt fotbalişti şi cu devotament până la sacrificu pot scoate un rezultat bun. Altfel, Steaua «te calcă cu tancul». Dar, dacă am bătut patru echipe la rând, pe Vaslui şi eram în zece oameni, Timişoara, Braşov şi Viitorul, de ce să nu fac un egal cu Steaua?

După rezultatele bune din tur visaţi la haine de gală pentru Liga Campionilor...

Acum mă gândeam să-mi recondiţionez un costum pentru Europa League că de Ligă nu mai merge. Obiectivul este să mai fac şase puncte să fiu sigur că rămânem în Liga I şi după aceea ca un miner maniac să sap pentru câte un punctişor încât să am o clasare cât mai bună şi să iau un ban în plus din drepturile tv.

Steliştii se gândesc deja la Liga Campionilor

Antrenorul roş-albaştrilor, Reghecampf, a anunţat că încă de pe acum se fac planurile pentru noul sezon al Champions League.

" Vom întâlni o echipă bună în play-off-ul Ligii, dar în grupe sigur vom avea rezultate mult mai bune fiindcă experienţa din acet an ne-a ajutat", a spus Reghe. În plus, steliştii caută să-şi întărească lotul pentru o nouă aventură europeană, posturile deficitare fiind acum cel de atacant, mijlocaş şi fundaş central.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net