Gigi Becali: «Săvulescu e pe invers »

Ultima actualizare:

    Dragoş Săvulescu  a fost fotografiat, în ipostaze  incendiare, de fosta  iubită, Mădălina
Dragoş Săvulescu a fost fotografiat, în ipostaze incendiare, de fosta iubită, Mădălina

Partida Dinamo – Steaua, scor 1-3, nu s-a terminat pe teren, pentru că după fluierul de final, şefii rivalelor s-au atacat dur.

Totul a început de la imaginile ce au rulat pe tabela de scor înaintea meciului: actorul Dragoş Stoica îl imita pe Gigi Becali în timp ce mulgea oile, iar la difuzoare, ca şi-n derby-ul de anul trecut, răsunau melodii ca "Oaia Mică" sau "Un'te duci tu, mielule?".

Enervat de aluzii, stelistul a răbufnit: "Totul s-a făcut cu acordul şefilor, Badea şi Săvulescu, adică cel mai mare comunist, care în comuna lui se plimba cu căruţa pictată cu roşu şi verde, ca ştiţi voi cine, ca ţi... Iar pe Săvulescu l-a prins nevasta cu-n bărbat în pat şi de aia a divorţat".

Ieri însă, discursul său s-a schimbat total, l-a sunat pe Badea, i-a cerut scuze telefonic şi lui Săvulescu, dar acesta a înregistrat convorbirea şi aşteaptă ca Gigi Becali să dezmintă totul public. "Orientările mele sunt absolut heterosexuale. Au fost şi sper că vor fi întotdeauna aşa. Această informaţie este apărută din urmă cu mai mulţi ani în urmă. E scoasă din burtă pentru că trebuia să se zică ceva şi de mine. Aştept scuze în mod oficial, am discutat cu Gigi Becali, a inventat totul şi am şi dovezi în acest sens", a replicat Săvulescu.

Apoi, a explicat că nu are legătură cu filmuleţul apărut pe tabelă: "Nu am ştiut de aşa ceva şi chiar am propus ca persoana vinovată să fie concediată".

Zvonurile despre orientarea sexual a acţionarului dinamovist au fost alimentate de preocuparea acestuia de a arăta bine. Săvulescu a recunoscut într-un interviu pentru Click! că şi-a amenajat acasă o sală de forţă, unde petrece două-trei ore zilnic.

Mai mult decât atât, în presă au apărut informaţii conform cărora Săvulescu se epilează complet şi e înnebunit după imaginea lui, postându-şi pe facebook tot felul de poze în care apare pe jumătate gol şi uns cu ulei care-i pun în evidenţă formele. Exploatând aceste aspecte, ceilalţi acţionari dinamovişti obişnuiesc să-i spună lui Săvulescu "Drăgoşelul".

E divorţat şi are un copil

În 2005, Săvulescu s-a însurat cu Rodica Ghionea. Evenimentul a avut loc la Palatul Regal, ţinutele mirilor au fost create de Versace şi Gucci, iar atmosfera a fost întreţinută de Gipsy Kings, petrecerea costând peste 500.000 €.

Au un copil, iar după divorţ pensia alimentară plătită de acţionarul roş-albilor a fost stabilită la 5.000 € lunar. Rodica are o clinică de stomatologie.

S-a iubit cu Mădălina Ghenea

După divorţ, Dragoş a avut o relaţie şi cu manechinul Mădălina Ghenea, cea care i-a insuflat pasiunea pentru modeling şi i-a cerut să se mute cu ea la Milano.

Cei doi au stat împreună doi ani, după care s-au despărţit Mădălina fiind bănuită că ar fi dezvoltat o pasiune pentru fotbalistul italian Marco Borriello. Anul acesta, fosta iubită a lui Săvulescu s-a afişat de câteva ori alături de actorul american Leonardo DiCaprio.

Şi ei au fost implicaţi în scandaluri sexuale

Giovani Becali s-a "luat" de Răzvan Lucescu şi a vorbit despre "obiceiurile" lui în materie de sex: " Îl atacă pe Adi într-un mod mârşav, ca să audă şi Consuelo. Răzvan e swinger! Se duce la baluri mascate, unde participanţii îşi schimbă nevestele între ei".

Cosmin Olăroiu a făcut trimitere la orientarea sexuală a selecţionerului Moldovei. "Gabi Balint e un complexat! Poate mă sui în primul avion şi-l trimit pe la parade sau alte manifestaţii care-i plac lui. Pe mine nu m-a prins nevasta cu vreun bărbat în pat", a spus Olăroiu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net