EXCLUSIV Copos a dat maşina pe bicicletă!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Fostul patron al Rapidului credea că-i va merge mai bine după ce nu va mai fi nevoit să verse bani constant în clubul de fotbal din Giuleşti, dar s-a înşelat. Nici hotelurile sale din ţară nu merg extraordinar şi e nevoit să strângă cureaua din ce în ce mai mult.

Elocvent în acest sens este ultima decizie a omului de afaceri, care a renunţat la luxosul BMW X5 pe care îl conducea până de curând, în detrimentul unei biciclete. Paparazi Click! l-au surprins pe acesta pe două roţi chiar în faţa casei sale din zona Dorobanţi. Fără stil la fotbal, George Copos a demonstrat că n-are stil nici la ciclism.

Asta pentru că nu şi-a adaptat şi vestimentaţia la stilul sport nou abordat şi a mers pe bicicletă îmbrăcat în blugi, cămaşă şi pulover şi încălţat în pantofi. Mai mult decât atât, fostul patron al Rapidului n-a respectat nici normele legale şi nu s-a echipat cu cască, genunchiere sau cotiere.

simeon stalpnicul png

Asta nu este însă o problemă pentru el din moment ce este cât se poate de obişnuit cu tribunalele. Rămâne însă de văzut dacă acest mers pe bicicletă este ceva izolat sau dacă într-adevăr zgârcenia lui George Copos a câştigat războiul final cu comoditatea snoabă a afaceristului.

Şi Victor Becali a renunţat la maşină

George Copos nu este primul om bogat din fotbal care se joacă de-a ciclismul. Vara aceasta, agentul Victor Becali a testat şi el mersul pe două roţi. La bustul gol, în mijlocul caniculei, Becali a împrumutat bicicleta unui vecin din Pipera şi s-a plimbat puţin pe stradă. N-a fost însă prea încântat şi a revenit rapid la jocurile de table şi cărţi, mult mai puţin solicitante.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net