Dinamoviştii, acuzaţi de fani că au făcut «blat»

Ultima actualizare:

    Suporterii au  demonstrat că au  pariat împotriva  favoriţilor
Suporterii au demonstrat că au pariat împotriva favoriţilor

Forumurile fanilor dinamovişti au „explodat" ieri după ce au fost postate bilete având combinaţia reuşită: Dinamo învingătoare la pauză, pierzătoare la final. Cota 50! Concret, cine a pariat un leu, a câştigat 50!

Duminică, în „Ştefan cel Mare", Dinamo a disputat primul meci de la reluarea campionatului. Adversar, Viitorul Constanţa, echipă pe care roş-albii nu o învinseseră niciodată. Iar, „tradiţia" a continuat. Ţucudean a înscris în minutul 11 şi gazdele au intrat în pauză la cabine în avantaj. Când totul părea că se îndreaptă spre un succes, ultimele zece minute au fost „negre": Ionuţ Cioinac şi-a dat autogol, apoi a provocat un penalty. S-a terminat 1-2 şi ieri, suporterii s-au dezlănţuit. Părerile erau împărţite între cei care credeau că acesta e nivelul echipei şi cei care au susţinut că totul a fost pentru bani.

simeon stalpnicul png

S-au arătat bilete de la casele de pariuri, unul dintre ele având doar acest meci pariat. Posesorul a pus 10 lei miză şi a câştigat 476 de lei, cota fiind de 50 pentru combinaţia 1 pauză / 2 final, „schemă" ce, susţin unii fani, s-a jucat şi-n Serbia. De aici a pornit o întreagă dispută, ajungându-se şi la varianta că jocurile sunt făcute pentru ca echipa lui Hagi să nu retrogradeze, iar „surpriza" va apărea şi la jocul constănţenilor cu Steaua.

«Nu fac aranjamente»

Ionuţ Cioinac, cel găsit vinovat pe forumuri, a explicat ieri ce s-a întâmplat. „Dacă mă mai uit pe siteuri, mai mult îmi fac rău. Sunt mulţi care mă înjură! E un cont fals pe Facebook care îmi foloseşte numele, dar nu am nici o legătură cu Steaua. Nu am venit la Dinamo să fac blaturi, nu am făcut în viaţa mea, nici nu ştiu cum se face. La faza autogolului nu am avut timp de reacţie, mingea mi-a venit puţin deasupra genunchiului, nu am putut nici să mă feresc, nici să dau în altă parte, iar la penalty din dorinţa de a face prea mult...Oricum, antrenorul şi colegii m-au încurajat şi mă vor ajuta să trec peste acest moment", ne-a spus Cioinac, în timp ce şefii clubului nu au putut fi contactaţi, având o şedinţă maraton legată de partida cu Viitorul şi derby-ul cu Steaua.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Neagu jpg
image
image
image
image
image
image
CSU Craiova FCSB (Sportpictures) jpg
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net