Costea, te-a ostenit Cruduţa?

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Mihai Costea şi Daniela Crudu îşi continuă liniştiţi relaţia chiar dacă patronul Stelei, Gigi Becali, nu ratează nicio ocazie de a se declara împotriva acestei legături. Mai mult decât atât, Costea cel mic a început să facă un obicei din a dormi în apartamentul sexoasei brunete.

„Crudu nu e femeie pentru Mihai Costea. Îl face praf dacă stă cu el toată noaptea. Îl termină. Îi înmoaie genunchii. Păi ea poate să-mi facă toată echipa dacă vrea", a ţipat Gigi Becali la televizor, după ce relaţia din Mihai Costea şi Daniela Crudu a ajuns de notorietate, iar forma atacantului stelist a început să scadă.

Fotbalistului i-a păsat însă prea puţin de părerea patronului şi a continuat să se vadă cu asistenta tv, ba mai mult s-a obişnuit să doarmă la ea. Ieri dimineaţă, paparazii Click! l-au surprins pe cel poreclit Nilă ieşind din blocul în care stă Daniela şi s-au convins că fotbalistul a avut o noapte grea.

După ce a ieşit din blocul în care locuieşte Daniela Crudu, stelisul s-a urcat în Mercedesul său alb

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Costea cel mic avea nişte cearcăne uriaşe, părul ciufulit şi părea sleit de puteri. El a căscat plictisit atunci când a ieşit din scară, după care s-a suit în Mercedesul său alb şi a plecat spre o destinaţie numai de el ştiută.

În ciuda tuturor celor care se opun acestei relaţii, Mihai Costea pare a avea gânduri serioase cu Daniela Crudu. Iar primul pas pe care vrea să-l facă este să o prezinte părinţilor săi.

Acest lucru se va întâmpla de Crăciun, când Cruduţa va ajunge la Râmnicu Vâlcea, unde se vor afla şi Florin Costea, împreună cu logodnica acestuia, handbalista Ada Nechita.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net