Cornel Dinu a făcut un anunţ şocant în privinţa viitorului său la Dinamo: «Soluţia cea mai bună e sfârşitul meu!»

Ultima actualizare:

Acum, la finalul sezonului, „Procurorul" va avea o discuţie decisivă cu şefii roş-albilor, însă, deprimat, „Mister" a anunţat că-şi doreşte să vină sfârşitul!

„Click!": Domnule Dinu, Adrian Porumboiu a anunţat că doreşte să preluaţi un post la FC Vaslui dacă nu mai rămâneţi la Dinamo. Ce veţi face?

Cornel Dinu: Nu ştiu ce se va întâmpla pentru că la ultima discuţie purtată cu oamenii de aici, am fost trimis la Steaua. Rămâne să vedem ce va fi în viitor.

În ce relaţii sunteţi cu Adrian Porumboiu?

Ne leagă o prietenie foarte veche şi dacă ajung la Vaslui ar fi ca o reîntoarcere în locurile dragi. Tatăl meu era din Bârlad, se trăgea dintr-o familie de moşieri, şi el alături de mama au fost fiinţele cele mai dragi mie.

Deci luaţi în calcul oferta.

Propunerea e tentantă, dar dacă plec s-ar întâmpla ca în 1985, când am fost trimis la Târgovişte, acolo unde am stat până în 1989 şi unde m-am simţit maltratat. Interesant e că personajele de atunci sunt cam aceleaşi şi acum... dar, ceea ce se întâmplă în ziua de azi e mult mai grav.

De ce?

Una era la Târgovişte, unde mă băteam cu Moreniul şi alta e să fii trimis direct la Steaua. Ăsta e cinism! Am o vârstă, am şi probleme de sănătate pe care vreau să le rezolv, am şi nişte probleme cu nervii, am trecut prin clipe grele. Cred că alta e rezolvarea!

Care anume?

Soluţia cea mai bună ar fi sfârşitul!

Faceţi o afirmaţie gravă.

M-ai întrebat şi eu ţi-am răspuns: sfârşitul meu e cea mai bună soluţie pentru toţi pricepuţii ăştia...

Înaintea derby-ului, Dinu a spus că valoric lotul Stelei este superior cel al roş-albilor, iar după meci şi-a atras furia acţionarului Ionuţ Negoiţă. „M-a dezamăgit Cornel Dinu cu afirmaţiile lui, că avem lot subţire, că nu avem valoare. Cornel Dinu vrea să se transfere la Steaua, asta înţeleg din declaraţiile lui, la cât îi laudă pe ei şi-i critică pe ai noştri", a spus atunci şeful roş-albilor. Mai mult, lui Dinu i-a fost redus salariul în ultima perioadă, câştigând acum în jur de 2.500 de euro pe lună.

Preşedintele Astrei, Dinu Gheorghe, l-a „înţepat" pe Cornel Dinu, sugerând că acesta ar pleca de la Dinamo pentru mai mulţi bani. „Am văzut ce comentarii face Cornel Dinu. El să-şi vadă de bătrâneţea lui, să iasă în parc cu nepoţii. Dacă i se oferă cu doi lei mai mult decât are la Dinamo, sigur va pleca la altă echipă", a comentat "Vamă".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net