Aniversare tristă pentru Cornel Dinu: «Nu mă mai uit nici la tv!»

Ultima actualizare:

    Cornel Dinu
Cornel Dinu

Cornel Dinu e născut în acelaşi an cu Dinamo, club pe care l-a servit toată viaţa. Cei 65 de ani pe care îi împlineşte azi nu-i serbează, a încetat de mult să mai petreacă de ziua sa, dar intenţionează să mai scrie o carte.

„De ziua mea, îmi doresc ca poporul român să iasă din această stare de degradare morală. Este o distrugere programată, care vine din afară, şi pe care noi o întreţinem deliberat. În ziua de astăzi, toată lumea e partizană politic, iar patriotismul a devenit un termen abstract", a explicat „Mister".

Apoi, a completat: „De la 50 de ani încolo, doar inconştienţii îşi serbează ziua.

E bine să te cufunzi într-o tăcere a meditaţiei. Cei mai mulţi dintre prietenii mei sunt sub cruce, mai mă întâlnesc cu copiii lor şi cu câţiva ziarişti talentaţi". În prezent, starea sa de sănătate e mult mai bună, el suferind în trecut o intervenţie pe cord deschis, psihic însă încearcă să depăşească o depresie ce nu-i dă pace de mult.

„Din fericire am cunoscut o echipă extraordinară de medici care se ocupă de îngrijirea mea şi am făcut progrese mari în acest sens", a spus Dinu. În continuare e administrator delegat al „câinilor", dar nu mai e în linia întâi, apariţiile sale fiind tot mai rare, atât pe stadion cât şi-n mass-media.

„Citesc foarte mult, nu mă mai uit la televizor, de fapt mi s-a indicat acest lucru. Sunt numai crime, nenorociri, moarte...", iar ca plan de viitor: „Deocamdată nu am starea necesară, dar când îmi voi reveni, voi mai scrie o carte". „Mister" e autorul a două volume, în colaborare cu Ion V. Ionescu, „Fotbal - Tactica azi" şi „Fotbal - concepţia de joc", iar creaţiile proprii sunt „Zâmbind din iarbă" şi „Jucând cu destinul".

Cornel Dinu
Cornel Dinu

Cornel Dinu are un fiu, Corneluş, care în urma căsătoriei cu Alexandra, i-a dăruit o nepoţică, Natalia Mihaela. Ei sunt cea mai mare bucurie a sa după decesul Silviei, cea care i-a fost alături peste 30 de ani. „Acum am ataşamentul familiei, al copilului, al norei şi nu-mi doresc decât să fiu sănătos. Recunosc că mă bucur în continuare de un anumit respect al tinerilor, care nu şi-au pierdut spiritul naţional", a spus „Mister".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net