Borcea, petrecere cu Dom Perignon şi mâncare dietetică

Ultima actualizare:

    Alina şi Cristi Borcea  au ieşit după două ore  de la petrecerea din  sediul clubului Dinamo (Fotografii: Blitz)
Alina şi Cristi Borcea au ieşit după două ore de la petrecerea din sediul clubului Dinamo (Fotografii: Blitz)

Cristi Borcea n-a mai organizat petreceri fastuoase ca în anii trecuţi. Preşedintele executiv al roş-albilor, care şi-a serbat ieri împlinirea a 42 de ani, a „dat o masă" prietenilor şi colaboratorilor apropiaţi la birourile de la stadionul din „Ştefan cel Mare".

Cristi Borcea a petrecut de ziua sa, dar dacă în anii precedenţi, la data de 17 ianuarie toţi şefii din fotbal primeau invitaţii la o mega petrecere, acum, „Leonidas" a fost mai ponderat.

Maşina de la firma de catering cu produse dietetice a parcat chiar la intrarea în club

simeon stalpnicul png

În jurul orei 14.30, la birourile din „Ştefan cel Mare", angajaţii „câinilor" au fost invitaţi să petreacă alături de şeful lor. Oamenii de la secţia fotbal, în frunte cu Cornel Dinu, dar şi câţiva de la Clubul Sportiv au venit să-i facă urările, mai puţin jucătorii lui Ciobotariu, care inclusiv azi sunt cantonaţi la Săftica şi nu au primit învoire.

Cornel Dinu nu a stat mult, fiind încă în doliu după moartea soţiei

simeon stalpnicul png

Din lumea fotbalului, au venit apropiaţii, Gigi Neţoiu, Gheorghe Ştefan sau fraţii Becali. Invitaţii au servit câte o cupă de şampanie Dom Perignon şi mâncare dietetică furnizată de o firmă de catering, semn că soţii Borcea sunt atenţi cu silueta.

Gigi Neţoiu i-a adus lui Borcea un vin de colecţie de la Focşani

simeon stalpnicul png

Acţionarul lui Dinamo nu a stat foarte mult la petrecere, plecând împreună cu soţia sa, Alina, înaintea invitaţilor. Cei doi s-au dus direct la vila cuplului din Pipera, acolo unde locuiesc când vin în ţară. Rând pe rând apoi, şi invitaţii au părăsit locul petrecerii.

Elisabeta Lipă, preşedinte la CS Dinamo, a venit cu maşina sa, un VW Touareg

simeon stalpnicul png

Cristi Borcea a fost duminică să-şi viziteze fosta soţie, Mihaela, şi pe gemenii Antonia Melissa şi Mihai Angelo (8 ani), fiul cel mare, Patrick (14 ani), fiind la studii în Elveţia. "I-am pregătit un cadou, însă nu vreau să stric supriza! Îi doresc şi să câştige Dinamo titlul anul acesta", ne-a declarat Mihaela Borcea.

simeon stalpnicul png

Alte specialităţi

Canape cu labneh e Pepene galben învelit în prosciutto

Sparanghel învelit în bacon 

Frigărui cu roşii cherry şi mozzarella

Canape cu somon afumat şi capere

Frigărui cu creveţi

Alina: «Îi curge sânge roş-albaştru»

Soţia lui Cristi Borcea, însărcinată în luna a cincea, a făcut o gafă de proporţii la ieşirea din birourile de la Dinamo.

"Lui Cristi îi curge sânge prin vene roş-albastru... alb-roşu, aşa, de aia zic că nu se retrage de la Dinamo. Nu cred că o să renunţe vreodată", a spus Alina, confundând culorile "câinilor" cu cele ale rivalei de moarte, Steaua.

Acum doi ani, chef cu purceluşi şi înjurături

17 ianuarie 2010 a fost ziua în care Borcea a împlinit 40 de ani şi a ţinut să marcheze acest moment printr-o petrecere cu fast.

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

A închiriat un hotel întreg într-o staţiune montană, forţele de ordine au blocat accesul curioşilor în incintă, iar invitaţii au servit, printre alte delicatese, purceluşi la proţap.

Dar chiar şi aşa, suporterii dinamovişti l-au contestat. Aceştia au afişat un banner imens, în parcarea stabilimentului, pe care se puteau citi vulgarităţi, mesajul fiind inspirat dintr-o melodie a trupei Paraziţii.

image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net