Aroganţele lui Mutu, plătite de Piţurcă

Ultima actualizare:
România- Slovacia, Miercuri, ora 21.00, Antena 1
România- Slovacia, Miercuri, ora 21.00, Antena 1

Cunoscut ca un tip ranchiunos, Piţurcă n-a apelat la Mutu pentru testul cu Slovacia. Principalul motiv e unul extra-sportiv, selecţionerul fiind supărat de legătura strânsă pe care „Briliantul" o are cu fosta sa amantă, Vica, precum şi cu fiul său Edan, rezultat din relaţia cu blonda lituaniancă.

Piţurcă iartă, dar nu uită. Acesta pare să fie secretul neconvocării lui Adi Mutu pentru ultimul amical înainte de sprintul decisiv spre Mondialul din 2014. Contrar aşteptărilor, cei doi n-au avut nici o înţelegere privind menajarea fotbalistului lui Ajaccio. „Cu Slovacia pur şi simplu n-am fost convocat. Mă simt bine, dar n-am fost sunat de nimeni de la naţională. În câteva săptămâni lucrurile se vor lămuri pentru că vin meciurile cu Ungaria şi Turcia", a declarat Mutu la DigiSport.


    România- Slovacia, Miercuri, ora 21.00, Antena 1
România- Slovacia, Miercuri, ora 21.00, Antena 1

Apoi, uşor-uşor, „Briliantul" a lăsat deoparte supărarea şi a început să-l „înţepe" pe selecţioner. „Piţurcă trebuie să înţeleagă că nu mai sunt un puşti de 20 de ani şi că am dreptul la o opinie. Eu ştiu din experienţă că lui îi trec supărările repede, dar acum se pare că nu prea a depăşit ultima discuţie. Ne ştim de foarte mulţi ani, el mă cunoaşte bine, ştie cum sunt eu, eu îl ştiu pe el, aşa că ar fi trebuit să accepte faptul că am şi eu o opinie, atâta tot", a completat internaţionalul român.

Dar despre ce "supărări" vorbeşte Mutu? Cel mai probabil, antrenorul se află încă sub efectul scandalului din primăvară, atunci când "Click!" a dezvăluit în exclusivitate cum Adi Mutu a încercat în urmă cu 13 ani să i-o "sufle" lui Piţurcă pe iubita sa de-atunci, Vica Blochina. Ulterior, lucrurile păreau să reintre în normalitate, însă Mutu a mai făcut o gafă care nu i-a picat deloc bine lui Piţurcă. Mai exact, la finalul lunii iulie, aceeaşi Vica a postat pe o reţea de socializare o fotografie în care Mutu apare alături de Edan, copilul rezultat din relaţia tehnicianului cu frumoasa prezentatoare.

simeon stalpnicul png

Mai mult, poza era însoţită de un mesaj ("Cei mai buni") care i-a rămas în gât lui Piţurcă. Răzbunarea acestuia a venit acum, la un banal amical cu Slovacia, însă poate continua şi la meciurile oficiale din septembrie cu Ungaria şi Turcia. Dacă va fi aşa, atunci "războiul" Mutu-Piţi va afecta grav şansele României de a se califica la Mondialul de anul viitor din Brazilia.

Slovacii au venit cu rebelii Hamsik şi Skrtel

Aflaţi şi ei în cursa pentru Mondialul din Brazilia, slovacii se vor prezenta astăzi pe „Arena Naţională" cu tot ce au mai bun la ora actuală. În postura de vedete vor fi mijlocaşul ofensiv Marek Hamsik şi fundaşul Martin Skrtel. Primul face furori de ani buni în campionatul Italiei, la Napoli, devenind celebru şi prin creasta punk cu care se afişează la fiecare meci.

Hamsik a renunţat o singură dată la podoaba sa capilară, în 2012, după ce a câştigat Cupa Italiei cu Napoli. Atunci, ca urmare a unei promisiuni, slovacul de 26 de ani s-a ras în cap, de nerecunoscut. Dacă Hamsik e principala armă ofensivă a echipei antrenate de Jan Kozak, stâlpul apărării e un jucător al lui Liverpool, Martin Skrtel. Din 2008 în curtea grupării engleze, Skrtel a dezvoltat o adevărată pasiune pentru tatuaje. Practic, cu greu îi poţi găsi slovacului o porţiune de corp fără inserţii. Recent, stoperul slovac de 28 de ani a participat chiar la o acţiune organizată de Liverpool în care el a fost cel care a tatuat pe spate un suporter al „cormoranilor".

Conflict deschis între Mutu şi Marica

Poliţele pe care şi le plătesc între ei Mutu şi Piţurcă l-au atins de această dată şi pe Ciprian Marica, adus la lot deşi nu are echipă de club şi se antrenează de unul singur. "Nu ştiam că e şi Marica la naţională, în condiţiile în care el nu şi-a găsit echipă. La aceste întrebări ar trebui să răspundă selecţionerul", a afirmat Mutu. Simţindu-se lezat, Marica nu a rămas dator şi i-a răspuns colegului său de naţională, cei doi având şi un schimb de SMS-uri. "Mi se pare copilăresc ce face el acum. I-am explicat şi lui că nu vin de pe plajă şi că nu sunt în vacanţă aşa cum crede el", a spus Marica la GSP TV.

Meciuri amicale

Japonia – Uruguay 13.15Coreea de Sud – Peru 14.00Kazahstan – Georgia 17.00Belarus – Muntenegru 18.30Finlanda – Slovenia 19.00Estonia – Letonia 19.00Moldova – Andorra 20.00Luxemburg – Lituania 20.30Albania – Armenia 21.00Suedia – Norvegia 21.00Ucraina – Israel 21.00Columbia – Serbia 21.00Turcia – Ghana 21.00Liechtenstein – Croaţia 21.15Africa de Sud – Nigeria 21.15Austria – Grecia 21.30Bosnia – SUA 21.30Ungaria – Cehia 21.30Azerbaidjan – Malta 21.30Macedonia – Bulgaria 21.45Germania – Paraguay 21.45

DolceSport 2

Italia – Argentina 21.45Polonia – Danemarca 21.45Elveţia – Brazilia 21.45

DolceSport 1

Ţara Galilor – Irlanda 21.45Belgia – Franţa 22.00Anglia – Scoţia 22.00

Voyo.ro

Portugalia – Olanda22.30

Sport.ro

Islanda – I-le Feroe 22.45Ecuador – Spania 23.00Venezuela – Bolivia 03.00Mexic – Coasta de Fildeş 03.30

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Radicalul Ebrahim Raisi
image
image
image
image
image
image
Neil Lennon (Facebook) jpg
Jurgen Klopp (EPA) jpg
PAOK Salonic (EPA) jpg
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net