FOTO / Uite cum arată fotbalistul bătut de bodyguarzii lui Radu Mazăre!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Radu Mazăre are parte de o vară fierbinte pe nisipul de la Mamaia. Edilul de malul mării s-a "încălzit" ieri şi cu un incident în urma căruia fotbalistul tunisian Younes Hamza de la Petrolul a ieşit destul de şifonat.

Cu patru goluri marcate în startul de sezon, două în campionat şi două în Liga Europa, Younes Hamza e în acest moment unul dintre cei mai importanţi jucători de la Petrolul. De altfel, africanul a fost cel care le-a adus ploieştenilor duminică toate cele trei puncte din deplasarea de la Galaţi cu Oţelul.

simeon stalpnicul png

Profitând de apropierea de litoral şi de ziua liberă dictată de antrenorul Cosmin Contra, Hamza l-a convocat pe conaţionalul Ben Youssef de la Astra la o mini-vacanţă la mare. Ieri după-amiază, fanii "lupilor" au îngheţat la auzul veştii că atacantul tunisian a fost bătut măr la Mamaia. Şi nu oricum, ci după un conflict iscat pe apă cu ditamai primarul Constanţei, Radu Mazăre.

simeon stalpnicul png

Mai exact, cei doi s-au intersectat în timp ce Hamza conducea un ski-jet, iar Mazăre se relaxa la o sesiune de kitesurfing, un sport extrem.

"Primarul era să intre în mine. A început să mă insulte, iar eu i-am răspuns. Când am ieşit din apă, doi oameni din garda lui de corp au început să mă lovească. Îl am martor pe Ben Youssef. M-a frapat! Mi-au umflat ochiul şi am puncte de sutură. M-au băgat în spital. Nici nu văd bine cu ochiul drept", a fost varianta oferită de Younes Hamza imediat după incident, la DigiSport.

Şocat de ce i s-a întâmplat, jucătorul de 27 de ani, originar din Tunisia, ia în calcul varianta de a părăsi România. "Mi s-a spus că degeaba am chemat poliţia, fiindcă nu se va face nimic. Îmi voi scoate certificat medico-legal şi voi face o plângere penală. Nu este normal aşa ceva, suntem într-o ţară europeană. Nu pot să cred că e posibil să se întâmple astfel de lucruri. Ce să mai faci aici? Plec din ţară dacă nu mi se face dreptate", a completat vedeta Petrolului.

Contra: «Adevărul e la mijloc»

Rămas fără golgheterul Bokila, scandalul dintre Hamza şi Radu Mazăre era ultimul lucru pe care şi-l dorea antrenorul Petrolului, Cosmin Contra. "Nu pot să comentez pentru că nu ştiu ce s-a întâmplat. În asemenea cazuri, întotdeauna dreptatea este la mijloc. Dacă e aşa cum zice jucătorul, atunci Hamza va avea parte de tot sprijinul clubului", a declarat Contra.

simeon stalpnicul png

«A vrut să mă omoare. Poate era drogat!»

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, susţine că el e victima lui Hamza. "Nu este adevărat ce a spus el. E exact invers, o să depun plângere împotriva lui. A fost tentativă de omor. Era să dea peste mine, m-a înjurat şi după aceea mă căuta cu schi-jetul prin apă. Era să dea şi peste un copil şi s-a dus unul după el să-l oprească. Poate era drogat", a parat edilul.

Apoi, a continuat: "Nu ştiu dacă a fost bătut la mal, pentru că am ieşit speriat din mare, că un nebun voia să dea cu jet-ul peste mine, după care m-am întors în apă. De ce n-am chemat Poliţia? Pentru că eram agăţat de zmeu, făceam sport. Mă gândesc să interzic schi- jeturile în Mamaia, că sunt prea multe victime".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net