EXCLUSIV Siamezele - Vica Blochina şi Anamaria Prodan au purtat rochii identice

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Ce au în comun Vica Blochina şi Anamaria Prodan, dincolo de pasiunea pentru sport? Cele două au o mare slăbiciune: moda! Şi culmea, au şi gusturi asemănătoare. Aşa se explică cele mai recente apariţii ale lor. Vica a purtat o rochie neagră, lungă, la Bucharest Fashion Week, iar sexy-impresara a îmbrăcat una identică la Gala Fotbalului Românesc.

Vica Blochina şi Anamaria Prodan pun mare preţ pe felul în care arată şi hainele pe care aleg să le poarte. Prezentatoarea emisiunii "Telefonul de la miezul nopţii", de la Antena 2 şi impresara fac ce fac şi ies mereu în evidenţă cu ţinutele lor.

Recent, Vica a strălucit pe catwalk la Bucharest Fashion Week,  într-o rochie neagră, lungă, semnată Bacio Di Moda, frumoasa blondă fiind "mireasa" colecţiei.

La două zile distanţă, la alt eveniment - sportiv de data aceasta - Anamaria Prodan a decis să poarte aceeaşi rochie, al cărei preţ este de 1.900 lei. Soţia antrenorului Stelei a făcut furori cu rochia elegantă, care i-a lăsat la vedere decolteul generos.

Anamaria a primit apluze la scenă deschisă şi pentru activitatea profesională, fiind desemnată cel mai bun impresar român în 2013.

Logodnica lui Tătăruşanu şi-a «scos» burtica-n lume

simeon stalpnicul png

Antoaneta,  logodnica portarului Ciprian Tătăruşanu, l-a însoţit pe fotbalist marţi seară la Gala Fotbalului Românesc, eveniment la care iubitul ei a fost premiat cu trofeul pentru cel mai bun portar român al anului 2013. Naty, însărcinată în şase luni, a arătat impecabil şi a atras, aşa cum face de obicei, toate privirile celor din jur.

- Cel mai bun antrenor: Laurenţiu Reghecampf - Cel mai bun jucător român: Alexandru Bourceanu - Cel mai bun portar: Ciprian Tătăruşanu - Cel mai bun fundaş: Florin Gardoş - Cel mai bun mijlocaş: Ovidiu Hoban - Cel mai bun atacant: Szabolcs Szekely - Cel mai bun jucător străin: Eric de Oliveira - Revelaţia anului: Dorin Rotariu

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net