Straton şi-a strigat frustrarea pe Facebook

Ultima actualizare:

Acest lucru a şocat pe toată lumea, dar mai ales pe Cătălin Straton, care nici nu se gândea că Răzvan Lucescu ar putea prefera în locul său un portar care n-a jucat nici un minut oficial pentru Rapid în toată cariera.

Cum în faţă nu şi-a permis să comenteze decizia antrenorului, Cătălin Straton şi-a împărtăşit însă frustrarea pe un cunoscut site de socializare.

„Ce nu te doboară, te face mai puternic!", este mesajul postat de portar pe pagina sa de Facebook la puţin timp după înfrângerea Rapidului din Polonia.

Acest post a stârnit nenumărate reacţii, iar prima a venit din partea iubitei sale, Alexandra Toma, care i-a transmis că este alături de el în aceste momente grele.

„Te iubesc şi sunt lângă tine orice ar fi. Acum trebuie să fii puternic şi să ţii capul sus. Trecem noi şi peste asta. Şi, iubi, CE NU NE DOBOARĂ, NE FACE MAI PUTERNICI. Te iubesc enorm!", a fost mesajul acesteia, semn că netitularizarea din Liga Europa a fost percepută de Straton ca o mică tragedie.

Nu doar prietena sa a reacţionat la postul portarului. „Viaţa îţi oferă multe, tu trebuie să treci de ele. Şi nu uita: SINGUR!!!", este sfatul oferit pe Facebook de fostul rapidist Constantin Schumacher.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton jpg
image
image
image
image
image
image
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net