Steaua - Petrolul 3-0 / Campionii României au mai luat o Supercupă

Ultima actualizare:

Piovaccari şi Stanciu, debut la Steaua. În repriza a doua, Reghe i-a introdus pe teren pe Nicuşor Stanciu, dar şi pe Federico Piovaccari, înlocuitorul lui Rusescu.

Steliştii au dansat "Gangnam Style". Szukala a marcat al doilea gol al Stelei şi a sărbătorit la marginea terenului, alături de Chiricheş, Georgievski, Iancu şi Pintilii, toţi imitând mişcările din "Gangnam Style".

Gigi Becali a văzut meciul de la Jilava. Patronul Stelei a avut nevoie de o aprobare specială pentru a vedea finalul meciului, fiindcă la închisoare stingerea se dă la ora 22.00, adică cu o jumătate de oră mai devreme faţă de fluierul final. Comandantul închisorii de la Jilava a acceptat cererea lui Gigi Becali şi acesta a putut să urmărească în direct toată partida.

Un fan al Petrolului a murit. Un susţinător al trupei ploieştene a decedat după ce a căzut din trenul care a transportat galeria. Victima avea 35 de ani, iar martorii susţin că se afla în stare de ebrietate şi după ce a deschis uşa de la vagon s-a dezechilibrat. Medicii au anunţat că a suferit un traumatism craniocerebral.

Bătaie între suporteri. Fanii Petrolului au fost atacaţi de un grup de ultraşi ai Stelei la porţile de acces în arenă. Jandarmii au aplanat conflictul, dar apoi roş-albaştrii au continuat "războiul" cu forţele de ordine. Patru stelişti au ajuns la secţia de poliţie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net