Steaua României peste steaua Europei!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Elevii lui Laurenţiu Reghecampf au reuşit ceea ce doar puţini stelişti credeau: i-au învins pe milionarii de la Chelsea, la Bucureşti, pe Arena Naţională, în turul optimilor Ligii Europa. Unicul gol al victoriei uriaşe a românilor a fost marcat de Raul Rusescu, din penalty, în minutul 34. Calificarea se decide la Londra, joia viitoare.

Scouteri din toată Europa. Partida de aseară a fost urmărită de reprezentanţi ai unor cluburi din Italia, Spania sau Germania. "Am primit multe cereri pentru invitaţii de la scouteri", a dezvăluit impresarul Victor Becali.

Gigi a făcut echipa. Gigi Becali i-a cerut lui Reghecampf să-l folosească pe Chiricheş pe postul stoper, şi nu fundaş dreapta. "Dacă e să-l vând, îl vând ca fundaş central, nu lateral", s-a justificat patronul din Ghencea.

Stefan Nikolici va rata tot sezonul. Atacantul muntenegrean Stefan Nikolici are probleme la menisc, accidentare ce necesită o intervenţie chirurgicală. Vârful va lipsi aproximativ două luni de pe teren.

Rusescu e faultat în careul londonezilor

simeon stalpnicul png

Un grup de fani s-a dus la Amsterdam în loc să vină la Bucureşti. Site-ul oficial al lui Chelsea a anunţat că mai mulţi susţinători ai englezilor vor fi în Amsterdam, întrucât şi-au făcut rezervări după meciurile tur din 16-imile Ligii Europa, când Ajax a câştigat în faţa Stelei cu 2-0. Britanicii nu au luat în calcul faptul că steliştii ar putea întoarce rezultatul pe Arena Naţională, la meciul retur.

Raul sărută mingea pentru a avea noroc

simeon stalpnicul png

Record de spectatori. Meciul a prilejuit doborârea recordului de spectatori pe Arena Naţională, 54.000 fani asistând la meciul cu Chelsea. Galeria pregătise o coregrafie cu un cap de mort, cu mesajul "Steaua, mai presus de viaţă sau de moarte", însă UEFA a interzis acest desen.

Rusescu se bucură după golul marcat

simeon stalpnicul png

"Chelsea nu e echipă care să ne dea nouă două goluri. La ora asta, în Europa League nu ne poate bate nimeni, poate în Liga Campionilor, Real, Barcelona... În rest, ţaca-ţaca, îi tocăm pe toţi!"Gigi Becali, patron Steaua

"Felicit băieţii pentru cât de mult s-au dăruit. Pentru palmares, este o victorie foarte mare, dar meciul decisiv e la Londra. Ei nu au făcut un efort foarte mare, pentru că au mare valoare"Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua

"E un rezultat extraordinar! Aşa e fotbalul! Dacă munceşti foarte mult ai şi satisfacţii. La Londra ne va aştepta un meci infernal, dar avem şanse la calificare."Raul Rusescu, atacant Steaua

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
Corvinul Hunedoara, castigatoarea Cupei Romaniei (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net