Piţurcă: «Avem şansa a doua la baraj, indiferent de adversar»

Ultima actualizare:

Victor Piţurcă are 1-0 în războiul cu cei care l-au contestat. Dacă pe vremea lui Răzvan Lucescu, tricolorii erau eliminaţi cu trei, patru meciuri înainte de terminarea campaniei pentru Euro 2012, acum, cu Piţi pe bancă, echipa naţională e la un pas de Mondialul din 2014. Evident, această situaţie l-a mai scăpat pe selecţioner de presiune, iar acesta şi-a permis şi un zâmbet la interviul de după partida cu Estonia pe care l-a acordat Antenei 1.

Ce a spus?

*Suntem fericiţi, am ajuns la baraj. Avem şansa noastră, indiferent cu cine o să picăm. Sper să reuşim, fiindcă pentru mine şi pentru această generaţie e foarte important să ajungem la un turneu final. Unii dintre aceşti jucători nu vor mai avea şansa de a evolua la un alt Mondial.

*Jocul n-a mulţumit mereu publicul, dar iată că am reuşit să ajungem la baraj. Am intrat mai greoi în jocul cu Estonia, am marcat târziu, dar la 2-0 ne-am descătuşat.

*Olanda e Olanda şi e foarte greu să joci împotriva ei. E o echipă care îşi va respecta mereu blazonul. Asta e educaţia lor, să joace corect până la capăt. Am ştiut că Olanda conduce cu 1-0 la pauză. Băieţii jubilau pe bancă, atunci când Olanda înscria. Le mulţumim olandezilor. Van Gaal e un mare, mare antrenor şi eram convins că echipa lui va face un meci mare la Istanbul.

*Nu-mi doresc vreun adversar anume la baraj. Oricum, vom avea şansa a doua, indiferent de echipa pe care o vom întâlni la play-off.

*România va fi mai puternică la baraj. Aştept ca Marica şi Torje să joace mai des la echipele lor de club.

*Nu sărbătorim calificarea la baraj. I-am felicitat pe băieţi, dar trebuie să ne calificăm la Cupa Mondială. *N-am înţeles de ce Stancu a fost huiduit. A ratat o ocazie pe care şi eu aş fi ratat-o, dar a obţinut penalty-ul din care am deschis scorul. Păcat că publicul l-a tratat astfel, fiindcă Stancu e un om de bază pentru echipa naţională.

*Nota echipei după acest meci? 10 cu plus!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net