Mutu a semnat cu Cesena! Fiorentina a anunţat transferul pe site-ul oficial!

Ultima actualizare:

UPDATE Mutu: "Sunt entuziasmat, abia aştept să încep această nouă aventură"

"Sunt entuziasmat şi abia astept să încep această nouă aventură. Vreau să îi mulţumesc preşedintelui că m-a pus în mijlocul unui proiect atât de ambiţios cum e cel al Cesenei, un club care a arătat recent că are idei clare", a spus Mutu, citat de site-ul noii sale echipe.

"Acum merg în vacanţă, dar mă voi întoarce în oraş să-mi caut o casă şi să mă pun în serviciul antrenorului cât mai rapid posibil. Vreau să le mulţumesc celor de la Fiorentina şi familiei Della Valle pentru anii minunaţi pe care i-am petrecut împreună. Mereu voi avea avea în minte acea experienţă", a mai zis Mutu.

UPDATE: Atacantul român Adrian Mutu a semnat pe doi ani cu echipa italiană Cesena, locul 15 în ultimul sezon din Serie A. "Briliantul" a întrerupt orice colaborare cu Fiorentina, iar clubul viola nu va primi niciun ban în urma acestei mutări. Mutu (32 de ani) va încasa anual un salariu de 1.8 milioane de euro şi poate opta pentru prelungirea contractului cu încă un sezon.

Site-ul corrierefiorentino.it a anunţat că surse din cadrul clubului Cesena susţin că atacantul Adrian Mutu a ajuns la un acord pentru transferul său de la Fiorentina, un anunţ oficial putând interveni chiar în cursul zilei de azi.

"Deşi părea că nu se va mai realiza, Mutu este la un pas de Cesena. Surse din cadrul clubului «alb-negru» susţin că acordul dintre cele două părţi este ca şi făcut, mai fiind de pus la punct doar câteva detalii. Chiar astăzi ar putea fi făcut un anunţ oficial. Se încheie astfel cariera Fenomenului la Florenţa, presărată cu goluri şi rezultate bune în primii ani şi cu polemici şi acte de indisciplină în ultimii doi ani", scrie sursa citată.

Tot joi, agentul jucătorului român, Pietro Chiodi, a declarat că nu ştie unde va juca Adrian Mutu în sezonul viitor, dar că acesta doreşte să rămână în Italia. "Singura certitudine este că Adrian doreşte să rămână în Italia. Acum nu pot spune unde va juca, însă această problemă va fi rezolvată până săptămâna viitoare. Cesena ar fi o destinaţie dorită de jucător, dar nu există un acord privind durata contractului. Să vedem ce se va întâmpla în următoarele zile", a declarat Chiodi pentru calciosport24.

Presa italiană a scris, marţi, că reprezentanţii lui Adrian Mutu s-au întâlnit cu cei ai clubului Cesena, pentru a negocia un transfer, însă aceştia din urmă au anunţat, miercuri, pe site-ul oficial că au fost întrerupte tratativele pentru transferul lui Mutu, divergenţele economice dintre cele două părţi fiind prea mari.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net