Mărgăritescu şi Cristi Munteanu, condamnaţi la trei şi cinci ani de închisoare

Ultima actualizare:

Instanţa Tribunalului Bucureşti i-a condamnat pe fostul mijlocaş dinamovist Andrei Mărgăritescu pentru tăinuire şi pe fostul portar al echipei de fotbal Dinamo Cristi Munteanu pentru complicitate la tentativă de înşelăciune.

Alături de cei doi, în acest dosar a fost condamnat medicul Alexandru Magherescu, fondatorul centrului medical Doris, din cartierul Militari, la şapte ani de închisoare cu executare.

Totodată, instanţa i-a condamnat pe Adrian Mihai Radu la o pedeapsă de cinci ani de închisoare cu executare, precum şi soţia acestuia, Bianca Radu, la doi ani sub supraveghere pentru fapta de tăinuire.

Decizia în acest caz nu e definitivă, ea putând fi atacată cu recurs de părţile din dosar.

În luna aprilie 2011, procurorii Parchetului Capitalei au început urmărirea penală pe numele a nouă persoane în cazul unor furturi de maşini de lux, printre cei acuzaţi fiind fostul mijlocaşul dinamovist Andrei Mărgăritescu şi fostul portar al echipei de fotbal Dinamo Cristi Munteanu.

Procurorii îi acuzau pe Andrei Mărgăritescu şi pe Cristi Munteanu că sunt "dobânditori de drept ai unei maşini furate", despre care "aveau în mod clar cunoştinţă că face obiectul unei infracţiunui de furt".

Totodată, procurorii l-au acuzat în acest dosar şi pe Alexandru Magherescu, fostul proprietar al unui autoturism Audi A8 care figura ca fiind furat în actele poliţiei, folosit de Andrei Mărgăritescu şi de Cristi Munteanu.

Magherescu era acuzat că i-a dat maşina Audi A8, în urmă cu aproximativ doi ani, fostului portar dinamovist Cristi Munteanu, pentru aproximativ 10.000 de euro. Ulterior, omul de afaceri a declarat maşina furată, pentru a încasa asigurarea pe ea.

Surse judiciare mai spuneau că, după ce a ţinut o perioadă maşina Audi A8 luată de la Magherescu, Cristi Munteanu a reuşit, cu complicitatea unora dintre inculpaţii din acest dosar, să întocmească acte "în regulă" ale maşinii. La începutul anului 2011, Munteanu i-a vândut maşina colegului său de la Dinamo Andrei Mărgăritescu.

"O să merg mai departe să-mi aflu dreptate. Deşi nu prea mai am încredere în justiţie. Ce justiţie a asta?! Tu vii cu o maşină la mine, eu o cumpăr la preţul pieţii, nu pe 300 sau 3.000 de euro, iar apoi intru la puşcărie din cauza ta. În acest dosar, nimeni nu e prejudiciat în afară de mine şi de Mărgăritescu, eu cu 32.000 de euro, ăla cu 28.000 de euro. O să merg până în pânzele albe, dar nu e corect ce mi se întâmplă mie. Şi asta se poate întâmpla oricui, fiindcă am fost cumpărător de bună credinţă", a spus Cristi Munteanu pentru www.gsp.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net