EXCLUSIV Câştigă milioane de euro, dar nu vor să le dea un ban copiilor

Ultima actualizare:
Piţi şi Edan, într-o  fotografie de  acum patru ani
Piţi şi Edan, într-o fotografie de acum patru ani

Au bani de-i pot întoarce cu lopata, dar atunci când vine vorba despre propriii copii sărăcesc dintr-o dată. Micuţii proveniţi din foste relaţii ale vedetelor ajung să fie crescuţi din greu de mamele părăsite. Taţii îi uită şi se luptă prin tribunale ca să le plătească o pensie cât mai mică.

Nume tot mai grele ajung să se războiască cu vechile iubiri în faţa judecătorilor. Rodul dragostei lor, demult apuse, devine subiect de scandal. Mama vrea ca fostul partener să participe cu bani la creşterea copilului, în timp ce tatăl se face că uită. Iar dacă bărbaţii şi-au refăcut şi viaţa, cu atât mai mult că noua lor familie e pusă pe primul plan.

Este şi cazul lui Laurenţiu Rghecampf (38 de ani), care se zgârceşte să-i plătească pensia alimentară fiului său de 11 ani din prima căsătorie.

Luca David este crescut cu greu de mama lui, Mariana Pfeiffer (48 de ani), în timp ce tatăl câştigă 300.000 de euro pe an, adică 25.000 de euro pe lună.

O adevărată avere, pe care o cheltuie cu noua familie, formată din Anamaria Prodan, cele două fiice ale soţiei, din prima căsătorie, şi micuţul Laurenţiu jr.

Victor Piţurcă (57 de ani) se află în aceeaşi situaţie. Fosta amantă, Vica Blochina (36 de ani) s-a luptat doi ani ca să obţină în instanţă pensia pentru băiatul făcut cu antrenorul naţionalei. Piţi nu doar că a refuzat categoric să plătească, dar a şi negat că el este cel care l-a conceput pe micuţul Edan, de 6 ani.

Şi Giovani Becali (61 de ani) se încăpăţânează să accepte faptul că după ce a întreţinut raporturi sexuale cu amanta, aceasta a rămas însărcinată. Din iubirea lor s-a născut micuţul Bernhard, de 10 ani. Avocata Aida Giurumescu (41 de ani) a cerut în instanţă ca Giovani să facă testul de paternitate, dar şi executarea silită a impresarului de fotbal, care are o avere estimată la 25 de milioane de euro.

Roxana Marcu este o altă femeie sedusă şi abandonată, cu tot cu copil. A rămas însărcinată cu Ştefan Adrian Iliescu, băiatul fostului primar din Giurgiu, care părăsit-o înainte ca aceasta să o aducă pe lume pe Mayra, acum în vârstă de 6 ani.Reghe vrea să plătească pensie în produse

Reghe şi Mariana Pfeiffer,pe vremea când erau împreună

simeon stalpnicul png

Laurenţiu Reghecampf a fost căsătorit cu Mariana Pfeiffer timp de 13 ani. Au divorţat în 2007, pe când fiul lor Luca David avea doar patru ani. Până în 2012, când Reghe a devenit antrenorul Stelei, acesta îi plătea o pensie modică de 300 de euro.

Luca petrece foarte mult timp cu familia tatălui său şi toţi se înţeleg de minune

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

După instalarea în scaunul din Ghencea, Mariana l-a dat în judecată pentru a majorarea acesteia la 7.000 de lei. Instanţa a hotârât pe 15 mai 2013 că fostul sportiv va plăti suma cerută de mama copilului său, dar nu în bani, ci în produse. Mariana a refuzat oferta şi a făcut recurs.

Enervat la culme, Reghe a cerut diminuarea pensiei la 3.000 de lei. Judecătorii urmează să decidă mâine dacă ajutorul din partea tatălui va fi de 7.000 sau de 3.000 de lei, cea mai parte parte achitată în produse: hăinuţe, alimente şi alte cheltuieli de întreţinere.

După ce a refuzat de trei ori să facă testul de paternitate solicitat de fosta iubită, Vica Blochina, Victor Piţurcă l-a făcut abia în vara acestui an. A vrut să demonstreze că Edan nu e fiul său biologic.


    Piţi şi Edan, într-o  fotografie de  acum patru ani
Piţi şi Edan, într-o fotografie de acum patru ani

Nu a reuşit, testul arătând contrariul. Instanţa l-a obligat la plata unei pensii alimentare de 2.800 €. După un proces care a durat doi ani, Piţi a fost obligat să-şi achite retroactiv datoria către băiat.

Astfel că, după multe tărăgănări, a virat în conturile fostei amante 50.000 €. Antrenorul naţionalei câş­tigă 420.000 € pe an, adică  35.000 € pe lună. El e căsătorit cu Maria de 25 de ani, au îm­pre­ună doi copii mari, o fată, Claudia, şi un băiat, Alex. Anul trecut, selecţionerul a devenit bunic, nepoţelul de la fată fiind botezat de bunul său prieten Cosmin Olăroiu.

Citeşte şi:

Fosta soţie a lui Reghecampf: «Anamaria Prodan mi-a furat bărbatul»

Anamaria Prodan, despre fosta soţie a lui Reghe: «E supărată că i-am luat bărbatul? Păi, dacă nu eram eu, era alta»

Reghe vrea pensie mai mică pentru fiul din prima căsătorie!

Giovani nu şi-a văzut niciodată băiatul

Roxana Marcu o creşte singură pe Mayra

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
FCSB Rapid (Sportpictures) jpg
FotoJet (25) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net