«Minele de aur» ale Stelei

Ultima actualizare:

    Florin Gardoş
Florin Gardoş

Iasmin Latovlevici e ca şi acontat de Dinamo Zagreb, croaţii urmând să achite în jur de un milion şi jumătate de euro. Florin Gardoş e în vizorul unor trupe din Anglia, iar licitaţia pentru el a ajuns deja în jurul a şapte milioane de euro.

"Roş-albaştrii" au găsit reţeta succesului. Dominaţia din competiţia internă şi parcursul din Europa le-au adus transferuri de răsunet. Rusescu, Bourceanu sau Chiricheş au plecat deja pe sume importante, ultimul reprezentând de altfel cea mai scumpă mutare a unui jucător din Liga I în străinătate, cei de la Tottenham achitând 9,5 milioane de euro pentru el.

Acum, vor părăsi echipa alte nume importante din lot, iar pe listă se numără şi apărătorii Latovlevici şi Gardoş. Primul tratează deja cu Dinamo Zagreb, iar impresarul său Florin Iacob a avut deja primele discuţii cu croaţii. Reprezentanţi ai clubului au monitorizat mai mulţi apărători din Liga I, dar "Lato" se potriveşte cel mai bine cerinţelor lor pentru flancul stâng al defensivei. În plus, salariul nu ar fi de neglijat, stelistul urmând să câştige în jur de 400.000 de euro pe an, plus bonusuri de performanţă.

Mai mult, Dinamo domină campionatul şi va activa în cupele europene. "Mandibulă", aşa cum e poreclit fundaşul, e lăsat să plece fără prea mari pretenţii financiare, şefii mulţumindu-se cu o sumă în jurul a 1,5 milioane de euro.

Florin Gardoş e dorit de câteva echipe din prima ligă engleză, iar Liţă Dumitru, omul care l-a lansat pe fundaşul de 25 de ani, a anunţat că negocierile sunt în toi şi a dezvăluit şi suma afacerii. Ar fi al doilea stelist care ajunge în ultimul timp în Anglia, după Chiricheş. "Merită să se plătească cam trei sferturi din cât s-a dat pe Chiricheş, adică şase - şapte milioane de euro.

Lui i s-ar potrivi Anglia. E mai înalt, mai bine făcut, are un joc bun aerian şi urcă în atac. Totuşi, Chiricheş îi e superior ca tehnică şi loveşte mingea cu ambele picioare la fel de bine, spre deosebire de Gardoş care dă numai cu dreptul", a spus Liţă la Dolce Sport. Oricum, steliştii au anunţat întăriri importante pentru noua campanie în Liga Campionilor şi au mai multe variante pentru a-i înlocui pe cei doi.

- Fundaşul central s-a născut la data de 29 octombrie la Satu Mare- Are 194 cm şi 81 kg- Şi-a făcut junioratul la CSS Satu Mare, iar în 2008 a ajuns la Concordia Chiajna, în liga a II-a şi doi mai târziu a fost adus la Steaua- Alături de "militari" a câştigat două titluri de campion, o cupă şi o Supercupă, în plus a evoluat în cupele europene- La echipa naţională are 12 prezenţe şi nu a înscris niciun gol

iasmin
iasmin

- Fundaşul stanga s-a născut la data de 11 mai 1986 la Moldova - Nouă- Are 176 cm şi 74 kg- A început fotbalul la CFR Timişoara, Hagi l-a remarcat şi a ajuns la Poli Timişoara. După un scurt împrumut la Gloria Bistriţa, s-a transferat la Steaua în 2010- La roş-albaştrii a jucat în Liga Campionilor şi Liga Europa, a câştigat două campionate, o cupă şi o supercupă- La echipa naţională a jucat de 9 ori şi nu a marcat niciun gol

Răduţ va fi iar titular

iasmin
iasmin

Steaua va juca sâmbătă pe terenul celor de la Petrolul, iar Reghe a anunţat că va folosi mai mult rezervele pentru acest meci. "Împotriva Petrolului o să folosesc doar câţiva dintre jucătorii importanţi, iar ceilalţi o să apară în meciul de marţi, cu Oţelul. Vreau ca la finala Cupei, cu Astra, să am toţi titularii proaspeţi, bine pregătiţi, fiindcă obiectivul nostru e să luăm al doilea trofeu", a anunţat Reghe.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Sorana Cirstea jpg
FC Barcelona (EPA) jpg
Atalanta Bergamo (EPA) jpg
Michael Schumacher (EPA) jpg
terenuri bcr sport arena streetball jpg
Novak Djokovic FOTO Profimedia (1) jpg
FCSB (Sportpictures) jpg
Neil Lennon, antrenor la Rapid (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net