Gigi Becali din puşcărie: «Să moară de ciudă Iordănescu şi Dragomir!»

Ultima actualizare:

    Gigi Becali
Gigi Becali

Înfrângerea umilitoare a Stelei în faţa celor de la Chelsea a provocat un val de reacţii împotriva unor fotbalişti din lotul echipei lui Reghecampf.

Cel mai criticat a fost macedoneanul Daniel Georgievski, despre care s-a spus că n-are faţă de Steaua. Antrenorul campioanei susţine că a vorbit cu Gigi Becali şi că acesta a avut un mesaj dur pentru contestatari. "Patronul mi-a zis să transmit asta. Vrea să moară Iordănescu şi Dragomir de ciudă că nu aduce el fundaş dreapta. Da, nu vine nimeni în locul lui Georgievski. A zis chiar aşa, pînă li se face părul creţ. Să iasă rugina din ei. Să moară de ciudă că nu aduce fundaş dreapta", a spus Laurenţiu Reghecampf la Fanatik Show, de la Etno TV.

Tot el a dezvăluit şi ce ţinte a avut în perioada de transferuri şi ce jucători au refuzat Steaua. " Gigi Becali dădea pentru Bokila 1.5 milioane, pentru Grozav pînă în două milioane de euro, dar el nu a vrut să audă de Steaua. L-am vrut pe Nistor de la Pandurii, nu a vrut, a plecat la Evian şi a jucat 10 minute în 6 meciuri. În jur de un milion se plătea şi pe el. I-am făcut ofertă de un milion de euro salariu şi lui Marica.A fost şi acea discuţie cu Wesley. Pentru noi era destul de greu să îl introducem şi să joace. Dacă 5 luni de zile te antrenezi prin parcuri nu ai cum să faci performanţă.I-am mai dorit şi pe Nica şi Alexe, care nu au vrut să vină pentru că au zis că sînt dinamovişti, crescuţi acolo.L-am ofertat şi pe nigerianul Chima, de la Molde, 1,4 milioane, dar nu a dorit să vină în România.Gigi Becali a vrut să cumpărăm din Liga 1, nu de afară, pentru că îi ştia pe jucători. Dar nu s-au putut perfecta transferurile", a mai spus Reghe.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net