Rapidiştii îl caută pe Copos, dar patronul e în SUA

Ultima actualizare:

    George Copos
George Copos

George Copos a declarat că cedează gratis clubul cu tot ce are acesta în el unei organizaţii a suporterilor giuleşteni. Patronul a spus că imediat cum aceştia se vor constitui, să vină la el pentru parafarea actelor.

Miercuri seara, 36 de persoane, majoritatea oameni de afaceri potenţi financiar care iubesc Rapidul, s-au întâlnit pentru a duce planul la realizare. În prezenţa lui Daniel Pancu, Adrian Iencsi, dar şi a reprezentanţilor galeriei, Gigi Corsicanu şi Cristian Buzdugan, au denumit un comitet care va negocia cu George Copos cu actele în faţă.

„Noi suntem gata. Cinci persoane competente, din care fac parte avocaţi, jurişti şi investitori, vor merge la domnul Copos pentru discuţii. Am înţeles însă că acesta ne-a invitat, dar dânsul a plecat în SUA, pentru nunta fiicei sale. Putem discuta şi cu domnul Taban, reprezentantul dânsului. Suntem organizaţi şi avem şi o strategi financiară. Totul este să nu ne mai mintă încă o dată", a spus Gigi Corsicanu. Planul acestora este de a susţine echipa în Liga a II-a, dar există şi soluţia de a prelua palmaresul, culorile şi sigla clubului şi a înfiinţa un nou Rapid, în afara Societăţii pe Acţiuni a lui George Copos, care este falimentară.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net