Florin Prunea: "În doi ani vom avea jucători amatori în fotbalul românesc"

Ultima actualizare:

    Florin Prunea
Florin Prunea

Preşedintele executiv al CSMS Iaşi, Florin Prunea, a declarat, la un post de televiziune local, că în maximum doi ani echipele din România vor avea jucători amatori.

"Situaţia financiară din România îşi pune amprenta şi pe fotbal şi cred că vom ajunge în doi ani ca echipele să aibă maximum zece fotbalişti profesionişti, iar restul amatori. Anul acesta nu ştiu câte echipe din Liga a II-a vor termina campionatul. Ar putea apărea probleme chiar şi în Liga I. Nu vedeţi că UEFA pune criterii din ce în ce mai grele. Toate cluburile care vor solicita licenţa pentru Liga I vor fi controlate la sânge. Îmbucurător pentru noi este că suntem cu plăţile la zi", a spus Prunea.

El a afirmat că jucătorii Alexandru Creţu şi Adrian Avrămia au avut oferte de la formaţii din Liga I, dar ei vor rămâne la Iaşi până la finalul sezonului. "Cluburi importante din Liga I s-au interesat de Alexandru Creţu şi Adrian Avrămia. Nu pot să spun numele echipelor, dar să ştiţi că ofertele au fost destul de importante din punct de vedere financiar. Mi se pare normal ca valoarea celor doi să atragă atenţia cluburilor mari din Liga I. Ei sunt doi jucători tineri, foarte buni, pe care noi vom conta în acest retur, având obiectiv clar promovarea. Chiar am vorbit zilele trecute cu Emil Săndoi, care mi-a spus că Alexandru Creţu a jucat în toate cele trei meciuri ale echipei naţionale de tineret şi a lăsat o impresie foarte bună", a precizat Prunea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Soldații ucraineni evacuează locuitorii din localitățile de lângă granița cu Rusia FOTO PROFIMEDIA
image
image
image
image
image
image
novak djokovic jpg
profimedia 0871124364 jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Jose Mourinho (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Andy Murray (EPA) jpg
Gloria Buzau Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net