Şi mingea se sperie de ei! Click! vă prezintă un top 10 al celor mai urâţi jucători care participă la acest turneu final din Brazilia

Ultima actualizare:

În viaţă există rău şi bine, alb şi negru, frumos şi urât. E valabil şi la fotbal şi pentru un pur amuzament, fără a avea intenţia de a vă oripila sau de a-i jigni pe fotbalişti, suntem nevoiţi să facem şi un astfel de clasament. Cu scuzele de rigoare pentru subiectivism, iată ce a ieşit!

Nu cred că ar vrea cineva să fie în locul ghanezului Sulley Muntari, dar din cei 736 de jucători prezenţi la Campionatul Mondial din Brazilia, n-am găsit altul mai urât. Deşi are doar 29 de ani, fapt neverificabil având în vedere strategiile africanilor de a se da mai tineri, mijlocaşul oripilează din start.

Pentru faptul că e mare fotbalist la AC Milan n-a avut însă probleme în a-şi găsi o femeie, ba dimpotrivă. Acesta este căsătorit cu superba Menaye Donkor, fostă Miss Ghana, alăturare care pare revoltătoare şi de neînţeles.

Un alt jucător cu care n-ai vrea să te întâlneşti noaptea pe o străduţă lăturalnică din Quito este ecuadorianul Felipe Caicedo. Acesta nu e doar respingător la simpla vedere, ci pur şi simplu înfricoşător de urât, undeva în Evul Mediu stându-i bine probabil în poziţia de călău, cu o secure în mână.

Podiumul este închis de mexicanul Hector Herrera. Spre deosebire de primii doi, acesta are însă o urâţenie demnă de milă, care duce mai mult spre amuzant, decât spre grotesc. Nici ceilalţi jucători care completează locurile până la 10 nu sunt însă reîncarnarea lui Paul Newman. Olandezul Dirk Kuyt, cu dinţii lui înşiraţi ca hainele pe gard, e al patrulea, puştiul Belgian, Kevin De Bruyne, albinos şi pistruiat, e al cincilea, iar francezul Bacary Sagna, cu freza lui de Predator, al şaselea.

Clumbianul cu “cap de stâncă”, Pablo Armero e pe locul şapte, urmat însă îndeaproape de ivorianul Yao Gervinho, a cărui celebră bentiţă nu-l ajută cu nimic, deşi are menirea de a-l face cool.

Ultimele două locuri sunt ocupate de fostul CFR-ist, Alvaro Pereira, nici el foarte înzestrat de natură, şi de italianul Giorgio Chiellini, la ani lumină depărtare de clasicii “macaronari” gelaţi şi tot timpul proaspăt bărbieriţi.

Felipe Caicedo – Ecuador

Hector Herrera – Mexic

Dirk Kuyt – Olanda

Kevin De Bruyne – Belgia

Bacary Sagna – Franţa

Pablo Armero – Columbia

Yao Gervinho - Costa de Fildeş

Alvaro Pereira – Uruguay

Giorgio Chiellini – Italia

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net