A ratat debutul pentru că a căzut pe scări!

Ultima actualizare:

    Chicharito va fi indisponibil în primele două etape ale campionatului germanFoto: Guliver/ GettyImages
Chicharito va fi indisponibil în primele două etape ale campionatului germanFoto: Guliver/ GettyImages

Ghinionul este cuvântul cel mai potrivit pentru situaţia în care se află atacantul lui Bayern Leverkusen, Javier “Chicharito” Hernandez. Fotbalistul mexican a ratat primul meci din Bundesliga, după un accident stupid, petrecut în casă. Şi dacă vă gândiţi că Chicharito este singurul fotbalist care, din neatenţie sau neglijenţă, a fost nevoit să lipsească de la meciuri importante, vă înşelaţi! Click! vă prezintă lista ”păţiţilor”!

Chicharito Hernandez e omul de gol al celor de la Bayer Leverskusen. Cu toate astea, mexicanul nu a putut juca ieri, în primul meci al noului sezon din Bundesliga, în deplasarea cu Borussia Monchengladbach. Motivul este unul pe cât de amuzant, pe atât de trist pentru atacant. Din neatenţie, Chicharito a căzut pe scările casei sale şi a suferit o fractură de metacarpian la mâna dreaptă, accidentare care-l va ţine departe de gazon cel puţin două săptămâni.

Telecomanda, bate-o vina!

Accidentarea lui “Chicharito” Hernandez nu este singura de acest fel...Doi dintre marii portari britanici, David Seaman şi David James au păţit-o mai rău. Ambii au fost nevoiţi să lipsească de la meciurile echipelor lor după ce au suferit întinderi. S-au chinuit să ajungă la telecomenzile aflate pe mesele din faţa canapelelor pe care stăteau şi au rămas înţepeniţi.

Ţinut acasă de sticluţa de parfum

Una dintre cele mai ghinioniste întâmplări îl are personaj principal pe Santiago Canizares. Portarul spaniol a ratat prezenţa la Campionatul Mondial după ce s-a tăiat la tendon. Nu la antrenament, ci în baie, pentru că a scăpat sticla de parfum, iar cioburile i-au secţionat palma.

Biletul de avion l-a scos din echipă

La fel de ciudată este şi accidentarea croatului Milan Rapaic. Cum, necum, s-a ”trezit” cu biletul de avion în ochi... Mijlocaşul lui Hajduk a fost nevoit să stea pe bară etape bune, accidentarea fiind gravă.

Telefonul i-a fost fatal!

Rio Ferdinand a păţit-o grav! De două ori! Prima accidentare stupidă a suferit-o la tendonul genunchiului drept, pentru că a stat prea mult pe fotoliu, cu genunchii într-o poziţie incomodă. A doua oară a făcut întindere, după o mişcare bruscă în încercarea de a răspunde la telefon.

Sex cu final...nefericit

Tot un englez este personajul principal al unei întâmplări amuzante. Atacantul irlandez Robbie Keane a lipsit câteva săptămâni de la antrenamente pentru că şi-a făcut praf rotula în timpul unei partide de sex.

A jucat doar pe Play Station

Alessandro Nesta a fost nevoit să suporte o intervenţie chirurgicală la încheietura mâinii stângi. Nu s-a lovit la meci, ci a forţat prea mult mâna la jocurile de pe Play Station.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net