Nicolae Lupescu, tatăl lui Ionuţ, e trist că nu va avea nepoţi de la băiatul său: «Soţia lui Ionuţ nu poate face copii»

Ultima actualizare:

Ca mai toţi fotbaliştii de atunci, n-a strâns însă prea mulţi bani în acea perioadă, dar ne-a dezvăluit care este norocul său: fiul său, Ionuţ Lupescu, care e director în Comisia de Disciplină de la UEFA.

„Am o pensie de 1.000 de lei. La Rapid jucam de plăcere. Trebuie să recunosc că, dacă nu m-ar ajuta Ionuţ, aş fi mort. Sunt foarte mândru de el, îi merge bine la UEFA, a scăpat de ţigănia din fotbalul românesc şi e realizat financiar".

Totuşi, Culae Lupescu are şi un motiv de tristeţe: „Din păcate, soţia lui Ionuţ nu poate face copii şi se opreşte aici. Asta este. Am doi nepoţi, însă din partea fetei, pe care i-a botezat Ionuţ şi la care el ţine enorm. Oricum, e deja stabilit. Fără urmaşi, toată averea lui Ionuţ le va rămâne lor".

Ionuţ Lupescu (43 de ani) şi soţia sa Florentina (38 de ani), fostă stewardesă, s-au căsătorit în 2003. Cei doi au vrut la un moment dat să înfieze un copil, însă au renunţat la această idee.

Niculae Lupescu, despre foştii lui colegi

Cornel Dinu, un infatuat. „A fost un arogant tot timpul şi suferea de sârbism. Zicea că se trage din popor puternic, da de unde. La înmormântarea lui Florea Dumitrache l-am salutat şi nici nu mi-a răspuns. A uitat că era vai de el. A venit de la Târgovişte în tenişi şi se lăuda că taică-su era inginer. Un infatuat şi lăudăros, ca şi acum".

Lucescu nu dădea o centrare. „Eu pe Mircea Lucescu nu-l băgam niciodată dacă eram antrenor. A fost cel mai slab din echipa noastră la Mondialul din 1970. N-a dat nicio centrare, dădea numai Sătmăreanu."

Dobrin rupea barurile. „N-a avut domnule nimeni, nimic cu Dobrin. El era cum e Mutu acum şi a fost normală marginalizarea lui. Zicea că e cald, că nu se antrenează că n-are chef. Noaptea rupea barurile, pleca din hotel. De-aia nu a jucat el în Mexic".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net