Mourinho ia 50.000.000 € dacă e dat afară

Ultima actualizare:

    Chelsea a fost  eliminată, surprinzător,  din Cupa Ligii Angliei
Chelsea a fost eliminată, surprinzător, din Cupa Ligii Angliei

Jose Mourinho trece prin clipe dificile la Chelsea şi poate fi demis în orice moment. Lusitanul are însă o clauză de reziliere uriaşă, care ar stabili un record absolut în istoria fotbalului.

De-a lungul timpului, nici un club nu şi-a permis să plătească 50 de milioane de euro pentru a scăpa de un antrenor. Jose Mourinho poate atinge însă această bornă, în Anglia vorbindu-se în aceste zile despre o despărţire iminentă a tehnicianului portughez de Chelsea. Eşecul cu Stoke City de marţi, din optimile Cupei Ligii, a pus capac, lusitanul fiind oricum contestat pentru parcursul slab din campionat (locul 15 după 10 etape) şi din Liga Campionilor. Cum gruparea de pe “Stamford Bridge” are o singură victorie în ultimele şapte meciuri oficiale, miliardarul rus Roman Abramovici e somat să ia măsuri, demiterea lui Mourinho fiind cea mai la îndemână. Patronul lui Chelsea ezită dintr-un singur motiv: portughezul are contract până în 2019 şi o clauză de reziliere colosală, de 50 de milioane de euro. Pentru Abramovici n-ar fi un efort financiar deosebit, dar Jose Mourinho ar putea lua dintr-un foc banii pe care îi câştigă în mod normal în cinci ani.

Jose Mourinho are  zilele numărate pe  banca lui Chelsea
Jose Mourinho are zilele numărate pe banca lui Chelsea

L-au ajuns blestemele Evei Carneiro?

Pe lângă faptul că rezultatele nu-l ajută deloc în acest sezon, Jose Mourinho se confruntă şi cu o criză de imagine fără precedent. Practic, nu e meci după care “The Special One” să nu fie criticat pentru comportamentul său agresiv la adresa adversarilor, arbitrilor sau conducătorilor Federaţiei engleze. Mourinho s-a certat recent chiar şi cu colaboratorii săi, de referinţă fiind scandalul cu medicul echipei, Eva Carneiro, simpatica brunetă fiind scoasă de pe banca lui Chelsea la insistenţele antrenorului de 52 de ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net