Mircea Lucescu își etalează milioanele în public fără rețineri!

Ultima actualizare:

    Mircea Lucescu scoate  din plic mai multe  hârtii de 500 de lei  şi i le dă şoferuluiFotografii: Mihai Ionescu
Mircea Lucescu scoate din plic mai multe hârtii de 500 de lei şi i le dă şoferuluiFotografii: Mihai Ionescu

Mircea Lucescu a profitat de întreruperea campionatului în Rusia pentru a da o fugă în România. Cel mai bine plătit antrenor român al momentului are un salariu de milioane de euro, însă a rămas fidel vechilor obiceiuri, aşa că face plata din plic.

Vârsta din buletin este doar o cifră pentru Mircea Lucescu. Tehnicianul român va împlini 72 de ani pe 29 iulie, însă continuă să fie liderul de valoare ar antrenorilor noştri. După ce a scris istorie în Italia, Turcia şi mai ales în Ucraina, la Şahtior, echipă cu care a cucerit inclusiv Liga Europa, Mircea Lucescu este acum singurul compatriot aflat pe banca tehnică a unei echipe din prima ligă din Rusia. El conduce din vara trecută destinele formaţiei Zenit St. Petersburg, iar salariul este unul pe măsura valorii românului: 4 milioane de euro. Chiar dacă este unul dintre milionarii fotbalului, „Il Luce” a rămas fidel timpurilor când cardurile erau doar în imaginaţia scenariştilor filmelor SF.


    Antrenorul se respectă: şi-a luat  şofer pentru maşina lui, Range Rover
Antrenorul se respectă: şi-a luat şofer pentru maşina lui, Range Rover

El a fost surprins de fotoreporterii Click! când îi plătea şoferului său banii pe cumpărături dintr-un plic ţinut regulamentar, în buzunarul de la piept al sacoului. Pentru a fi sigur că nu se lipesc bancnotele, Lucescu a folosit stilul clasic de separare a banilor, umezindu-şi degetul cu buzele. 


    Angajatul îl ajută să-şi care  cumpărăturile şi haina
Angajatul îl ajută să-şi care cumpărăturile şi haina

Merită remarcat şi stilul sport, dar elegant, al antrenorului român, care arată o constituţie sportivă şi la această vârstă. „Il Luce” este recunoscut ca unul dintre tehnicienii care se bagă şi acum la miuţe alături de elevii săi. În trecut, lucra cot la cot cu ei, deşi era mai în vârstă şi cu 20-30 de ani decât aceştia. Numai că unele probleme la inimă apărute pe vremea când antrena la Şahtior l-au făcut să-şi mai rărească intrările la joc. 

În ceea ce priveşte activitatea de la Zenit, lucrurile nu sunt tocmai roz pentru român. Chiar dacă ocupă locul 3 în campionatul Rusiei, unul destul de puternic, pretenţiile patronilor sunt mai mari, mai ales că echipa a fost eliminată şi din Cupa Rusiei şi din Liga Europa. Concret, doar cucerirea titlului ar putea face ca Lucescu să fie păstrat în funcţie până la terminarea mandatului său, adică până la finalul campio-natului viitor. În caz contrar, Lucescu va fi demis la vară, după cum scriu ziarele din Rusia. În acest moment, şansele nu sunt pierdute cu totul, diferenţa dintre Zenit şi liderul Spartak Moscova fiind de doar 6 puncte, cu 10 meciuri rămase de disputat. 

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
Darius Olaru (stanga) si Cosmin Matei (Sportpictures) jpg
Simona Halep si Paula Badosa (EPA) jpg
Trabzonspor Fenerbache (X, Twitter) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Adrian Mutu, Sportpictures jpg
Carlos Alcaraz, Getty Images jpg
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
Daniel Niculae (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net