Marius Niculae: "M-am despărţit definitiv de soţia infidelă!" EXCLUSIV

Ultima actualizare:

    Marius Niculae şi Cristina au fost căsătoriţi 14 aniFoto Click!
Marius Niculae şi Cristina au fost căsătoriţi 14 aniFoto Click!

Ciorba reîncălzită nu mai are acelaşi gust. Cam la asta s-ar putea rezuma şi încercările repetate ale lui Marius Niculae (34 de ani) şi ale fostei soţii, Cristina (32 de ani), de a remedia lucrurile din relaţia lor.

Au divorţat la începutul lui decembrie, după ce fotbalistul a prins-o că-l înşela, dar în preajma sărbătorilor s-au împăcat, de dragul fiicei lor în vârstă de aproape patru ani. N-au rezitat decât o lună şi jumătate  împreună, căci acum s-au despărţit. De data asta, definitiv, dacă ne luăm după afirmaţiile căpitanului lui Dinamo.

2014 a fost ca o telenovelă pentru fotbalistul Marius Niculae. Revenit la Dinamo, atacantul a traversat o perioadă tumultuoasă pe plan personal. A aflat că femeia cu care a fost căsătorit 14 ani l-a înşelat şi a decis să divorţeze. La notar, acolo unde şi-au împărţit şi bunurile şi s-a stabilit că micuţa Raisa Maria, fiica lor, va rămâne în custodia tatălui. Mutarea surprinzătoare au făcut-o în preajma Crăciunului, atunci când Marius şi Cristina au decis să mai dea o şansă relaţiei lor. Deşi divorţaţi, au plecat în Germania într-o mini-vacanţă şi şi-au pus ordine în gânduri. ”Ne-am împăcat şi nu ne interesează ce spune sau crede lumea”, a mărturisit atunci Marius, în exclusivitate pentru Click! Cei doi au făcut împreună Crăciunul şi Revelion, apoi, după câteva zile, fotbalistul a plecat în cantonament cu Dinamo.

Fetiţa a rămas în grija fotbalistului


    Marius nu îi poate refuza micuţei Raisa nici o dorinţă
Marius nu îi poate refuza micuţei Raisa nici o dorinţă

Când toată lumea credea că situaţia s-a calmat, lucrurile s-au precipitat, iar spre sfârşitul lui ianuarie cei doi au avut o serie de discuţii, apoi concluzia a fost că nu mai au un viitor împreună. „Este adevărat că ne-a despărţit defitinitiv. Ne-am dat seama că nu mai mergea nimic şi nu avea rost să ne chinuim reciproc. Acum fiecare îşi vede de viaţa lui”, ne-a declarat Marius Niculae. 

Fotbalistul a rămas cu fetiţa în apartamentul care i-a fost cămin conjugal 14 ani. ”Cristina s-a mutat de acasă de aproape trei săptămâni. Fetiţa a rămas la mine, aşa cum era normal. Ea vine să o vadă când nu sunt eu acasă”, ne-a mai precizat fotbalistul lui Dinamo. 

Au încercat să se împace după ce s-au separat la notar

Click! v-a prezentat pe larg detalii despre situaţia din familia Niculae. Cristina şi Marius au avut o căsnicie care a durat 14 ani. În 2011 au devenit părinţii unei fetiţe, Raisa Maria. Din primăvara anului trecut lucrurile s-au agitat în viaţa lor, iar în decembrie au divorţat, la notar.

Tot în faţa notarului şi-au împărţit şi bunurile, averea lor fiind estimată undeva la peste 3 milioane de euro, Cristina obţinând un spaţiu comercial şi un apartament. Fetiţa a rămas în custodia lui Marius, iar cei doi au locuit până luna trecută în continuare în aceeaşi casă. Tatăl lui Marius Niculae nu a plăcut-o niciodată pe Cristina, motiv pentru care nu a vorbit cu fiul său mai mulţi ani după ce acesta s-a însurat.

Cristina, în braţele amantului

Marius nu îi poate refuza micuţei Raisa nici o dorinţă
Marius nu îi poate refuza micuţei Raisa nici o dorinţă

Foştii soţi Niculae îşi văd acum fiecare de viaţa lui. Dacă lui Marius creşterea micuţei Maria Raisa îi ocupă tot timpul, Cristina şi-a găsit rapid refugiu în braţele altui bărbat. Chiar al ”amantului”, cel cu care Marius a prins-o că îl înşela.

După ce a stat la mama ei două săptămâni, Cristina s-a împăcat cu Cosmin, proprietarul unei afaceri în domeniul auto, şi chiar s-a mutat de câteva zile la el. De altfel, a dorit să facă public faptul că este o femeie liberă, aşa cum este de fapt şi în acte, şi s-a fotografiat împreună cu noul iubit.

Din ianuarie este la Dinamo

Marius Niculae a revenit la Dinamo în această iarnă, după o pauză de șase luni în care nu a avut angajament. Ultima dată a fost la o echipă turcească, dar care nu şi-a respectat promisiunile, aşa că atacantul a plecat. În România a jucat doar la Dinamo şi FC Vaslui, iar la echipa naţională a evoluat de 43 de ori, marcând 15 goluri. Are în palmares trofee importante: un campionat în România, trei Cupe şi o Supercupă, iar în perioada petrecută la Sporting Lisabona a cucerit titlul, Cupa, Supercupa Portugaliei şi Cupa UEFA. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Turmă de zimbri Romania. FOTO The Guardian
image
image
image
image
image
image
Ianis Hagi (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Radu Dragusin (EPA) jpg
Darya Klishina jpg
Simona Halep ronald garros 2022 jpg
concurs slam dunk streetball jpg
mitrita craiova jpg
sorana cirstea la roma jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net