Luni: zi decisivă pentru Reghe. Vezi cum vrea să facă pace cu suporterii care l-au amenințat cu moartea

Ultima actualizare:

    Sarah, Anamaria, Laurențiu, Rebecca și Laurențiu jr. nu mai sunt în siguranță în Arabia Saudităfoto: arhiva personală
Sarah, Anamaria, Laurențiu, Rebecca și Laurențiu jr. nu mai sunt în siguranță în Arabia Saudităfoto: arhiva personală

Laurenţiu Reghecampf pare să aibă zilele numărate în Arabia Saudită. Şi-a pus conducătorii în cap şi, mai nou, şi suporterii. Toţi sunt nemulţumiţi că Al-Hilal este doar pe locul patru în clasament, la nouă puncte în spatele liderului Al-Nasr. Pentru ca totul să fie complet pentru antrenorul român, acesta a primit ameninţări cu moartea din partea ultraşilor.

Laurenţiu Reghecampf s-a dus cu surle şi trâmbiţe la arabi, care l-au primit cu mare fast şi i-au făcut toate poftele. Rezultatele n-au fost însă pe măsura aşteptărilor şi, inevitabil, s-a produs o „ruptură” între tehnicianul român pe de o parte şi conducătorii şi suporterii echipei, de cealaltă parte. Egalul din ultima etapă de campionat, 2-2 cu Al-Faysaly, i-a scos din minţi pe şefii lui Al-Hilal, care i-au dat un ultimatum lui Reghecampf.

Fata cea mare a luat atitudine

Potrivit jurnaliştilor de la Akhbaar24, Al Jazirh şi Al Watan, Reghe a fost băgat în şedinţă de şeici, care i-au pus în vedere că un insucces în meciul de luni seară (2 februarie), din sferturile de finală ale Cupei Prinţului, contra divizionarei secunde Hottain, va însemna automat şi demiterea sa. Mult mai duri au fost fanii lui Al-Hilal, care nu vor să-l mai tolereze pe Reghecampf la echipă şi i-au trimis mesaje dure, de ameninţare cu moartea chiar. Mărturisirea a fost făcută de Rebecca, fata cea mare a antrenorului, într-o postare pe un site de socializare. Fata a luat atitudine vizavi de ce au scris suporterii arabi. „Ce este asta? Sunteţi răi şi ar trebui să tăceţi din gură. Sunteţi violenţi şi proşti! Credeţi că dacă postaţi mesaje de genul: «Îţi vom omorî familia!» ajutaţi echipa? Nu, nu va ajuta Al Hilal, aşa că nu mai comentaţi asemenea lucruri. Alte echipe şi-ar dori să îl aibă pe tatăl meu antrenor şi voi îl înjuraţi”, le-a transmis Rebecca.

„Sunt probleme, dar le rezolvăm”

Laurenţiu Reghecampf
Laurenţiu Reghecampf

Laurenţiu Reghecampf a încercat să minimalizeze amploarea scadanlului din cadrul clubului. „Sunt unele probleme pentru că nu am reuşit să câştig ultimul meci, însă astea sunt probleme interne, pe care le vom rezolva. Noi am făcut un meci foarte bun, am avut multe ocazii”, a spus românul la Dolcesport.

Referitor la posibila demitere, Reghe a precizat: „Există un contract între un antrenor şi un club, în momentul în care un club nu te doreşte, caută o cale să rezilieze. Dar nu se pune problema la mine, eu mai am contract până în 2016”.

Click! i-a aflat planurile

simeon stalpnicul png

În cazul în care tehnicianul va fi demis, nu trebuie să surprindă pe nimeni dacă Laurenţiu va reveni la Steaua, din vară. Click! a prezentat această ipoteză în ediţia de sâmbătă, în care a scris pe larg despre cum impresarul Anamaria Prodan, soţia lui Reghe, a adus în Ghencea jucătorii pe care antrenorul i-a şi nominalizat ca fiind potriviţi pentru echipa campioană, Gabi Tamaş şi George Ţucudean, dar şi cum se vor face schimbările la echipa roş-albastră.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net