Liga Campionilor - meciurile din optimi

Ultima actualizare:

    Arsenal a înscris de două ori în poarta lui Monaco, dar a fost eliminată din Liga Campionilor
Arsenal a înscris de două ori în poarta lui Monaco, dar a fost eliminată din Liga Campionilor

La mijlocul acestei săptămâni, marţi şi miercuri, se stabilesc ultimele patru sfertfinaliste ale Ligii Campionilor. Până acum, echipele care au depăşit faza optimilor de finală sunt Real Madrid, Bayern Munchen, Paris Saint-Germain şi FC Porto.

Liga Campionilor - meciurile din optimi. Monaco, calificare mincinoasă

Marţi seară, echipa franceză AS Monaco a primit pe teren propriu vizita “tunarilor” de la Arsenal. După ce monegascii câştigaseră la Londra cu 3-1, puţină lume mai credea că englezii vor mai putea reveni în calculele calificării. Totuşi, trupa lui Arsene Wenger a făcut un meci aproape perfect, reuşind să se impună în faţa lui AS Monaco cu 2-0. Insuficient însă, pentru că mai departe merg francezii, profitând de golurile mai multe marcate în deplasare. Per total, a fost o calificare mincinoasă pentru AS Monaco, care în returul cu Arsenal n-a tras nici măcar un şut pe spaţiul porţii. De partea cealaltă, londonezii sunt loviţi de un adevărat blestem, acesta fiind al cincilea an consecutiv în care sunt eliminaţi în optimile Ligii Campionilor.

Liga Campionilor - meciurile din optimi. Atletico Madrid s-a calificat  la penalty-uri

Finalista ultimei ediţii a Ligii Campionilor, Atletico Madrid, a avut parte de o dublă de foc împotriva nemţilor de la Bayer Leverkusen. După ce au pierdut turul din Germania cu 0-1, spaniolii au egalat situaţia în retur, scorul după 90 de minute fiind identic, 1-0. Astfel, s-a intrat în prelungiri, unde nu s-a întâmplat nimic. Echipa calificată în sferturi s-a decis la loteria penalty-urilor, unde cei de la Atletico s-au dovedit mai inspiraţi

Liga Campionilor - meciurile din optimi. Barca – City, derby-ul de miercuri

Optimile de finală ale Ligii Campionilor se vor încheia miercuri, cu ultimele două întâlniri, extrem de interesante. În primul rând, atrage atenţia disputa de pe “Camp Nou”, în care Barcelona lui Leo Messi se bate pentru sferturi cu Manchester City. În tur, catalanii au câştigat cu 2-1, dar soarta calificării nu e bătută în cuie, englezii fiind capabili de o revenire spectaculoasă.

Tot astăzi, dar în Germania, Borussia Dortmund şi Juventus Torino pornesc de la scorul de 2-1 pentru italieni, stabilit în manşa tur. Pentru Borussia, Liga Campionilor este singura consolare a acestui sezon, unul catastrofal pe plan intern. Dincolo, Juventus defilează în Italia, titlul din acest sezon în Serie A fiind ca şi adjudecat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net