Ianis, fiul lui Hagi, dezvăluire emoționantă:” Tata ...”

Ultima actualizare:

    Ianis Hagi (în albastru) a debutat în Liga I la 16 ani
Ianis Hagi (în albastru) a debutat în Liga I la 16 ani

Ianis Hagi, fiul ”Regelu” a mărturisit la petrecerea organizată în cantonamentul din Antalya cu ocazia aniversării tatălui său, Gheorghe Hagi, că acesta a avut o carieră fabuloasă şi că este un idol pentru el.

"Un cadou nu i-am făcut pentru că sunt în cantonament, dar a avut grijă mama de cadou. Îi urez multă sănătate alături de cei dragi, şi să-şi urmeze obiectivul pe care îl are de când era mic. Când eram mic nu ştiam ce înseamnă Hagi în România sau Turcia, am realizat mai târziu. Acum îmi dau seama cât de mult a muncit pentru a ajunge la un nivel foarte mare. A fost între primii patru fotbalişti ai lumii şi e destul de greu să ajungi acolo. E ca orice alt antrenor, nu face diferenţa pe teren. E doar antrenorul meu, trebuie să-l ascult pentru că vrea să scoată sută la sută din noi. Poate de aceea este agresiv uneori. Nu simt neapărat o presiune din cauza numelui. Dar el este un idol pentru mine, a avut o carieră fabuloasă şi sper să-i urmez paşii", a declarat Ianis Hagi.

Gică Hagi n-a uitat  de marea dragoste,  fotbalul, nici  de ziua lui
Gică Hagi n-a uitat de marea dragoste, fotbalul, nici de ziua lui

Gheorghe Hagi şi-a sărbătorit ziua de naştere în Turcia, unde echipa FC Viitorul se află într-un stagiu de pregătire. La petrecerea care a avut loc joi seara la un restaurant din staţiunea Belek, Hagi a primit un tort decorat cu stema clubului Galatasaray Istanbul şi două tricouri ale echipei AS Roma cu autografele atacantului Francesco Totti şi ale colegilor săi.

La petrecere a fost prezent şi preşedintele CA al FC Steaua care i-a făcut cadou lui Hagi un tricou cu semnăturile tuturor jucătorilor din lotul condus de Constantin Gâlcă.

Fostul căpitan şi selecţioner al echipei naţionale a României, Gheorghe Hagi, considerat "Regele" fotbalului românesc, s-a născut la 5 februarie 1965, la Săcele. Hagi a împlinit joi 50 de ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net