Hagi a pierdut 500.000 de euro! «Regele» vrea să vândă două apartamente de lux, la jumătate de preţ faţă de cât a investit

Ultima actualizare:
Ianis, Marilena,  Kira şi Gică Hagi, o familie fericită
Ianis, Marilena, Kira şi Gică Hagi, o familie fericită

Este “Regele” fotbalului românesc, dar la afaceri nu prea se pricepe. Cel puţin nu la imobiliare. Gică Hagi încearcă de aproape un an să vândă două apartamente de lux achiziţionate în Poaiana Braşov, dar tot nu găseşte cumpărător. Asta în condiţiile în care le lasă la jumătate de preţ faţă de investiţia făcută.

În anul 2012 Gică Hagi, şi-a cumpărat la un preţ foarte bun două apartamente de 150 mp2 cu vedere la Postăvaru, complet mobilate şi utilate, într-un cartier rezidenţial din Poiana Braşov.

Imobilele urmau să fie dăruite cadou celor doi copii, Ianis şi Kira, când vor mai creşte. Planurile i-au fost însă date puţin peste cap, pentru că cei doi copii au ales să stea departe de casă. Ianis este deja un fotbalist cu renume în echipa naţională U17 şi la Viitorul, fiind curtat de italienii de la Fiorentina, iar Kira îşi joacă şansa vieţii în America, unde poate deveni o actriţă de succes la terminarea Universităţii de film. 

În aceste condiţii, Hagi a decis să vândă apartamentele şi speră să-şi şcoată măcar o parte din investiţia de la munte pentru a le oferi banii copiilor.

“Avem casele la vânzare încă de vara trecută, preţul lor estimat până acum a fost de 300.000 euro pe un imobil, acum poate fi achiziţionat cu 275.000 de mii de euro. Încă nu ne-am revenit din criză, sunt foarte multe vile şi apartamente de ani de zile în acest cartier rezidenţial şi nici până acum nu au fost date. O casă neutilizată se deteriorează în timp, mai bine o închiriază unei firme, îşi mai scoate din bani”, ne-a mărturisit un agent imobiliar de la Galaxy Imob din Braşov.

Copiii sunt pe picioarele lor


    Ianis, Marilena,  Kira şi Gică Hagi, o familie fericită
Ianis, Marilena, Kira şi Gică Hagi, o familie fericită

Ianis, mezinul familiei, îi calcă  pe urme “Regelui” și a  ales să facă fotbal. El joacă la Viitorul și este antrenat de Hagi senior. Kira a plecat departe de țară pentru a-și împlini visul de a deveni actrița. La 19 ani, fata studiază la New York Film Academy, iar debutul în cinematografie l-a avut în 2013.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net