Şi-au împărţit pumni în cantonament!

Ultima actualizare:

    N’Doye a ieşit şifonat de pe terenFoto: Răzvan Păsărică
N’Doye a ieşit şifonat de pe terenFoto: Răzvan Păsărică

Cele 18 zile de cantonament petrecute în Turcia şi-au pus amprenta asupra nervilor fotbaliştilor de la ASA Târgu Mureş. Amicalul din ultima zi s-a terminat cum nu se putea mai prost: cu un conflict între Zicu şi N’Doye, situaţie care a escaladat până s-a ajuns la înjurături, palme şi pumni.

Jucătorii de la Tg. Mureş au tras tare în cantonamentul din Antalya. Locul patru ocupat în prezent în Liga 1 le dă speranţe că un retur cel puţin decent i-ar trimite pe cei de la ASA în cupele europene. Fotbaliştii lui Ciobotariu au stat 18 zile în Turcia,  o perioadă care le-a pus la încercare, din câte se pare, nervii.

Şi spunem asta pentru că, fix cu o zi înainte de plecare spre casă, lucrurile nu au mai putut fi ţinute sub control. O ceartă aparent banală petrecută pe teren în ultimul amical s-a transformat într-o bătaie în toată regula. Actorii principali: Ousmane N’Doye şi Ianis Zicu.

Nemulţumit că Zicu nu i-a pasat, căpitanul a început un lung şi colorat şir de înjurături. Ianis a ripostat, dar lucrurile nu păreau că vor escalada. La final, însă, în drumul spre vestiare, N’Doye a venit ameninţător la Zicu, pe care a încercat să-l lovească, pe motiv că l-ar fi înjurat prea dur.

Atacantul a ripostat cu o palmă, moment în care au sărit şi alţi fotbalişti. Unii martori spun că senegalezul a ieşit ”şifonat” pentru că a făcut cunoştinţă cu pumnii lui Gabi Mureşan. Alţii povestesc faptul că în altercaţie s-ar fi băgat şi Marius Constantin, nici el prea cuminte în acest fel de momente. În cele din urmă au intervenit şi ceilalţi coehipieri, care au reuşit, după ceva timp însă, să-i despartă pe turbulenţi. 

Răducan: «A fost vorba de câteva îmbrânceli»

Narcis Răducan, a confirmat pentru Click! incidentul
Narcis Răducan, a confirmat pentru Click! incidentul

Interesant este că întreaga scenă s-a petrecut sub ochii şefilor de la ASA, veniţi toţi să vadă echipa în ultimul amical, cel cu Domzale (0-0). Managerul general al echipei, Narcis Răducan, a confirmat pentru Click! incidentul, dar a precizat că nu s-a ajuns la durităţi extreme. ”Nu e cantonament să nu apară probleme. Sunt nervii întinşi la maximum, oboseala îi ajunge pe băieţi. S-au luat la palme şi s-au împins puţin, dar n-a fost vorba de o bătaie generală. Bine că s-a petrecut totul în ultima zi. Situaţia s-a detensionat acum, nu mai sunt probleme”, a spus Răducan.

Situaţia lui Bumba, încă neclară

Bumba e  internaţional  de tineret
Bumba e internaţional de tineret

Nici n-a venit bine la ASA, că Răducan are deja o primă problemă. Managerul general al celor de la ASA trebuie să rezolve situaţia lui Claudiu Bumba, care semnase un contract cu Astra. Pentru că cei de la Giurgiu nu au plătit în termenul agreat de trei săptămâni, atacantul a fost obligat să revină la Tg. Mureş, deşi cantonamentul l-a făcut cu echipa lui Protasov. ”Băiatul e la noi, contextul nu este unul tocmai normal.

Cei de la Astra spun că eu nu aveam drept de semnătură când am realizat contractul (n.r. până în ianuarie Răducan a fost managerul Astrei), dar dacă era aşa, cum au luat în cantonament un jucător legitimat la altă echipă? Îmi pare rău că patronul Ioan Niculae nu se gândeşte deloc la Bumba şi la situaţia în care l-a pus!”, a mai precizat Răducan.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net