EXCLUSIV Marius Niculae, sărutări pătimaşe cu fosta nevastă! Parcă sunt în luna de miere, nu la o săptămână după divorţ!

Ultima actualizare:

    Marius Niculae şi soţia sa,  Cristina, au decis să locuiască  împreună şi după divorţ de  dragul fiicei lor, Raisa, acum  în vârstă de 3 aniFoto: Blitz
Marius Niculae şi soţia sa, Cristina, au decis să locuiască împreună şi după divorţ de dragul fiicei lor, Raisa, acum în vârstă de 3 aniFoto: Blitz

Dragostea orbeşte! Sau te face să acţionezi ciudat. Cel puţin asta se înţelege din relaţia dintre fotbalistul Marius Niculae şi fosta sa soţie, Cristina. Cei doi au ”rupt” căsnicia la notar, însă au decis, de dragul fiicei de trei ani, să locuiască împreună în continuare. Şi se pare că nu doar atât fac, pentru că în imaginile surprinse de fotoreporterii Click! cei doi par mai îndrăgostiţi ca niciodată.

S-au văzut, s-au plăcut, s-au căsătorit, au făcut un copil, unul a călcat strâmb şi, în cele din urmă, au divorţat. Povestea este, totuşi, una cu final fericit, pentru că, după separare, protagoniştii demonstrează că au rămas în relaţii extraordinare.

Actori principali: Cristina şi Marius Niculae. Cei doi au pus capăt unei căsnicii care a durat 14 ani, după ce ea l-a înşelat pe fostul fotbalist. Acesta a descoperit totul, după un plan bine pus la cale, a confruntat-o şi a făcut pasul firesc, divorţul.

Marius şi Cristina se sărută la plecarea  de la restaurant
Marius şi Cristina se sărută la plecarea de la restaurant

Totuşi, de dragul fiicei lor, Raisa Maria, au convenit să locuiască în continuare împreună în apartamentul de pe Calea Victoriei. Dovada relaţiei ”ciudate” pe care o au a venit zilele trecute când fotoreporterii Click! i-au văzut pe cei doi în oraş, alături de câţiva prieteni.

Foştii soţi, împreună  cu prietenii lor, au luat  de mâncare la pachet
Foştii soţi, împreună cu prietenii lor, au luat de mâncare la pachet

Au fost la un restaurant din zona Floreasca, apoi la amicii lor acasă, pe Şoseaua Nordului, la o partidă de Monopoly. Dacă ”prietenia” lor nu este ceva ieşit din comun, în mod sigur felul în care Cristina îl sărută pe Marius, ne face să ne întrebăm de ce au mai divorţat, dacă par că se iubesc atît de mult.

Distracţie pe cinste:  toţi se opresc în stradă să  caute piesele de un joc  Monopoly care le  căzuseră din cutie
Distracţie pe cinste: toţi se opresc în stradă să caute piesele de un joc Monopoly care le căzuseră din cutie

”Ei se comportă ca orice cuplu normal. Au trecut peste divorţ, au fost şi plecaţi două zile împreună. Au grijă de Raisa împreună, locuiesc în aceeaşi casă, dorm în acelaşi pat”, ne-a mărturisit un prieten al cuplului. Mai mult decât atât, în gaşca lor se vorbeşte deja la trecut despre separare.

Fotbalistul şi fosta soţie  ajung acasă la 3 dimineaţa
Fotbalistul şi fosta soţie ajung acasă la 3 dimineaţa

”Nimeni nu mai aminteşte de divorţ. Marius chiar o iubeşte şi este dispus să uite tot ce a fost, iar Cristina nu ştie ce să facă să-i arate că el şi cea mică reprezintă totul pentru ea”, ne-a mai dezvăluit aceeaşi sursă.

Au divorţat la notar

În urmă cu mai bine de o lună, fostul atacant dinamovist i-a cerut soţiei divorţul. S-au dus la notar şi au încercat să facă totul fără scandal. Ea a dorit să păstreze numele de Niculae, iar el i-a cedat un apartament şi câteva spaţii comerciale. Custodia fetiţei a rămas la Marius. ”Au fost tot felul de discuţii asupra bunurilor, însă în cele din urmă au ajuns la un numitor comun. Averea familiei (n.r. apartamente, case, spaţii comerciale, afaceri) se ridică undeva la 3 milioane de euro”,  ne-a precizat un apropiat al lor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net