EXCLUSIV Au de împărţit o avere imensă de 3 milioane €! Fotbalistul Marius Niculae se desparte de Cristina, după 14 ani de mariaj

Ultima actualizare:

    Fotbalistul Marius Niculae se desparte de Cristina, după 14 ani de mariaj
Fotbalistul Marius Niculae se desparte de Cristina, după 14 ani de mariaj

Cristina şi Marius Niculae păreau că formează cuplul perfect. S-au cunoscut în liceu, s-au căsătorit în urmă cu 14 ani, iar în 2011 a venit pe lume fetiţa lor, Maria Raisa. Au avut de trecut peste obstacole grele, inclusiv ”ruptura” totală de părinţii fotbalistului care nu o plăceau deloc pe Cristina. Lupta lor s-a dovedit a fi în zadar, pentru că, până la urmă, au ajuns la divorţ.

Se spune că dragostea durează trei ani. În cazul fotbalistului Marius Niculae, 33 de ani, a durat mult mai mult.

2000. Marius şi Cristina  s-au căsătorit după  trei ani de relaţie
2000. Marius şi Cristina s-au căsătorit după trei ani de relaţie

Aproape 17, dacă ne gândim la cei 14 ani de căsnicie şi trei de dinaintea oficializării relaţiei cu Cristina, 32 de ani. Au avut probleme, ca orice cuplu, însă au reuşit să le depăşească, deşi în 2010 au fost aproape de separare. ”Gurile rele” au spus atunci că a fost vorba despre infidelitatea soţiei, însă atacantul a vrut să mai dea o şansă familiei. Lucrurile au mers până anul acesta, când, din nou, au apărut certuri şi disensiuni.

2011. S-a născut  fetiţa lor, Maria Raisa
2011. S-a născut fetiţa lor, Maria Raisa

În cercul lor de prieteni s-a vorbit iar despre o relaţie extraconjugală pe care ar avea-o Cristina, însă cei doi soţi nu au spus niciodată lucrurilor pe nume. Cel puţin nu în public, pentru că, în justiţie, Marius a făcut mutarea decisivă.

Casa din Lisabona îi rămâne lui

A cerut divorţul, unul cu care partenera lui de viaţă nu a fost de acord, iniţial. Au existat discuţii peste discuţii şi încercări de a o convinge pe Cristina că este cel mai corect lucru pentru toată lumea. În cele din urmă, fata nu s-a mai opus şi a semnat la notar, actele, renunţând şi la ideea la care a ţinut destul de mult, de a rămâne cu numele Niculae, astfel că va reveni la numele de fată, Vasilescu. Ei au timp încă 30 de zile să se răzgândească, însă din câte spun apropiaţii lor, este exclusă împăcarea. În urma căsniciei, dincolo de o minunăţie de fată pe care o iubesc enorm şi a cărei custodie o vor împărţi, Marius şi Cristina au avut de stabilit şi ce se întâmplă cu averea familiei. Una substanţială, de aproximativ trei milione de euro. Au investit foarte mult în imobiliare, având o vilă într-o zonă rezidenţială din Bucureşti, un apartament cu patru camere pe Calea Victoriei – unde şi locuiesc în prezent - şi foarte multe spaţii comerciale în centrul Capitalei. Toate stabilimentele care sunt închiriate aduc sute de mii de euro lunar. În plus, Cristina are pe numele ei câteva spaţii care îi asigură fără probleme o viaţă mai mult decât decentă. Marius rămâne cu casa pe care a cumpărat-o în Portugalia, când evolua la Sporting Lisabona, în perioada în care nu se căsătorise încă.

Nu mai are echipă de astă-vară

Ultima echipă la  care a evoluat Marius este FC Vaslui
Ultima echipă la care a evoluat Marius este FC Vaslui

Din vară, Marius Niculae nu şi-a mai găsit angajament. Ultima dată a fost la turcii de la Şanlıurfaspor, care nu şi-au respectat promisiunile, aşa că atacantul a plecat. În România a jucat doar la Dinamo şi FC Vaslui, iar la echipa naţională a evoluat de 43 de ori, marcând 15 goluri. Are în palmares trofee importante: un campionat în România, trei Cupe şi o Supercupă, iar în perioada petrecută la Sporting Lisabona a cucerit titlul, Cupa, Supercupa Portugaliei şi Cupa UEFA. La nivel individual a ieşit golgheterul României în 2000-2001 şi a fost declarat ”Jucătorul lunii în Scottish Premier League: decembrie 2007” când era la Inverness.

N-a vorbit ani de zile cu tatăl său, care n-o plăcea pe Cristina

Tatăl lui Marius  este preparator  fizic şi este  cunoscut drept  Sensei Niculae
Tatăl lui Marius este preparator fizic şi este cunoscut drept Sensei Niculae

Familia lui Marius Niculae nu a dorit-o niciodată pe Cristina. În momentul în care Marius le-a spus că relaţia lor este serioasă, Sensei Niculae – nume după care este cunoscut tatăl atacantului – a luat o decizie radicală: l-a pus să aleagă: iubita sau părinţii. Şi, de dragul Cristinei, fotbalistul nu a mai vorbit cu cei dragi ani la rând. Acum, Sensei a revenit la sentimente mai bune faţă de fiul său, căruia i-a amintit totuşi de discuţiile pe care le aveau în urmă cu mai bine de un deceniu, când îl sfătuia să nu o ia de nevastă pe Cristina. Niculae senior l-a iertat pe junior şi este acum alături de el.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
filipine harta steag drapel foto shutterstock
image
image
image
image
image
image
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
Evan Ndicka (Youtube) jpg
tartan track 2678544 1280 jpg
zeta grecia jpg
akebono getty1 jpg
Danut Lupu (Sportpictures) jpg
PSG Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net