Exclusiv. 3 nopţi de beţie pentru 90 de minute de fotbal. O parte a fanilor adversarilor de vineri au ajuns miercuri la Bucureşti şi s-au pus pe băut

Ultima actualizare:

    Fanii nord-irlandezi  au arborat şi drapelul  naţional la barFOTO: Gigi Stancu
Fanii nord-irlandezi au arborat şi drapelul naţional la barFOTO: Gigi Stancu

O plimbare în Centrul Vechi al capitalei, într-o seară de miercuri, ar trebui să fie terapie chiar şi în Bucureşti. Liniştea mijlocului de săptămână a fost însă stricată de fanii nord-irlandezilor.

Câteva sute de fani britanici au ajuns în oraş cu trei zile înainte de joc, adică foarte devreme comparativ cu ce eram obişnuiţi până acum. Majoritatea dintre aceştia au ocupat zona Lipscani a Centrului Vechi, unde au încercat să se simtă ca acasă. Steagurile ţării lor au fost puse imediat pe uşile şi ferestrele pub-urilor, iar ei au lot loc la terase, ca vara, deşi afară erau maximum 10 grade celsius. Berea le-a plăcut la nebunie, mai ales că costă în jur de 1,5 lire, adevărată pomană faţă de preţurile din Belfast. Din această cauză, fanii liderului grupei s-au afumat rapid, au început să cânte şi nu s-au oprit până dimineaţa. Din fericire, fără incidente de niciun fel, ceea ce nu-i poate decât încânta pe comercianţii din Centrul Vechi.

Jucăm cu un afemeiat

Nicola Mimnagh
Nicola Mimnagh

Kyle Lafferty
Kyle Lafferty

Kyle Lafferty, vârful naţionalei Irlandei de Nord a fost dat afară de la fosta sa echipă pentru că obişnuia să dispară fără urmă în căutare de aventuri sexuale. Lafferty (27 de ani) e sperietoarea grupei, britanicul reuşind să marcheze în fiecare dintre cele trei partide disputate. El a divorţat de soţie pentru că îi trimitea mesaje de dragoste unei alte femei. Kyle a înşelat-o pe una dintre cele mai frumoase britanice: Nicola Mimnagh (27 de ani), o brunetă care în 2010 a câştigat titlurile de Miss Scoţia şi Miss Marea Britanie. (Cezar Uricec)

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
Andres Sfait (Facebook) jpg
Ovidiu Ionescu si Bernadette Szőcs (Facebook) jpg
CSU Craiova FCSB (Sportpictures) jpg
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net