Drama lui Sânmărtean: cancerul îi poate răpi soţia

Ultima actualizare:
După o plimbare pe bulevardul Decebal, Sânmărtean s-a oprit la o terasă
După o plimbare pe bulevardul Decebal, Sânmărtean s-a oprit la o terasă

Lucian Sânmărtean trece prin momente cumplite. Boala soţiei, fostă atletă de performanţă, a recidivat, iar vestea aproape l-a adus în stare de depresie şi l-a făcut să-şi piardă concentrarea pe teren.

Roş-albaştrii sunt cu gândul la Liga Campionilor, dar mijlocaşul de 34 de ani are cu totul alte griji. Recent, femeia care îi e alături de 14 ani şi din 2010 i-a devenit oficial soţie, a aflat că trebuie să ducă din nou lupta cu o boală cumplită.

A fost diagnosticată în urmă cu doi ani

Afecţiunea a fost descoperită acum câţiva ani şi, după un tratament îndelungat, Maria părea că a învins. Totuşi, ameninţarea cancerului la sân a reapărut şi în scurt timp ea va pleca la o clinică de specialitate din Viena, acolo unde va fi supusă unei intervenţii chirurgicale. Greutăţile vieţii i-au unit şi mai mult pe cei din familia Sânmărtean, cuplul fiind mai demult la un pas de divorţ, şi fotbalistul îşi petrece tot timpul cu Maria şi copilul, Natalia. Zilele trecute, ei au fost observaţi de fotoreporterii „Click!” în zona Bulevardului Decebal.


    După o plimbare pe bulevardul Decebal, Sânmărtean s-a oprit la o terasăFoto: CAPS
După o plimbare pe bulevardul Decebal, Sânmărtean s-a oprit la o terasăFoto: CAPS


    Foto: CAPS
Foto: CAPS

După ce şi-au rezolvat câteva probleme administrative prin oraş, au ales să-şi potolească setea la o terasă din zona Alba Iulia, cafeneaua fiind plasată chiar lângă o farmacie. Acolo s-au întâlnit cu avocatul Dan Idiţă, vechi prieten al lui Lucian şi totodată cel care reprezintă interesele familiei Reghecampf – Prodan, însă se vedea că atmosfera e apăsătoare, niciunul neavând puterea să râdă. Discuţia nu a durat prea mult şi după ce au băut câteva pahare cu apa plată, fotbalistul şi fetele sale au plecat spre casă. Pentru Maria, sportiva care acum zece ani alerga pentru România la Olimpiada de la Atena în proba de 4x400 de metri şi care e recunoscută ca maestru emerit al sportului, urmează cea mai importantă cursă.

Joacă din ce în ce mai rar 


    Foto: Mediafax
Foto: Mediafax

De la aflarea veştii, „Luci” cum îl strigă colegii, nu-şi mai poate ajuta echipa din teren. La meciul de acasă contra celor de la Stromsgodset, din preliminariile Ligii Campionilor, a fost schimbat şi a refuzat să-şi salute antrenorul şi colegii. A fost criticat, dar iertat când s-a aflat motivul. Apoi, problemele familiale, dar şi o accidentare, l-au făcut să apară tot mai rar pe teren, el nefiind inclus în lotul pentru partida de acum cinci zile cu CFR.

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net