Cruyff: "Sunt încrezător că voi câştiga lupta cu cancerul"

Ultima actualizare:

    Cruyff
Cruyff

Fostul internaţional olandez Johan Cruyff, diagnosticat cu cancer la plămâni luna trecută, s-a declarat încrezător că va învinge această boală, el precizând că a început tratamentul şi să se simte mai puternic decât înainte.

"Sunt încrezător că voi câştiga această luptă. Tratamentul meu deja a început. Acum sunt mai puternic decât înainte. Echipa de doctori care mă tratează este excelentă. (...) Atunci când îi se spune că ai cancer nu există altă cale: trebuie să îl confrunţi cum poţi mai bine. Sunt încrezător că totul va fi bine", a spus Cruyff.

La începutul acestei săptămâni, Johan Cruyff a pus capăt colaborării cu gruparea Ajax Amsterdam, la care era consilier, el menţionând că viziunea sa nu a fost luată în considerare la club.

Cruyff, în vârstă de 68 de ani, şi-a început cariera de jucător la Ajax Amsterdam, cu care a câştigat trei Cupe Campionilor Europeni (1971, 1972, 1973). Olandezul a fost şi antrenor la Ajax Amsterdam, în perioada 1985-1988.

În perioada 1988-1996, Johan Cruyff a pregătit echipa FC Barcelona, cu care a câştigat o Cupă a Campionilor, o Cupă a Cupelor, patru campionate ale Spaniei, trei Supercupe ale Spaniei, o Cupă a Spaniei şi o Supercupă a Europei.

În 1991, Cruyff a suferit o intervenţie pe cord deschis, iar după această operaţie s-a lăsat de fumat şi a participat şi la o campanie împotriva consumului de tutun.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net