Cristiano Ronaldo a confirmat că va fi tată pentru a patra oară

Ultima actualizare:

    Cristiano Ronaldo va fi tată pentru a patra oarăFoto: Getty
Cristiano Ronaldo va fi tată pentru a patra oarăFoto: Getty

Are o carieră de succes, este cunoscut și adorat în întreaga lume și se poate considera și un tată fericit. Cristiano Ronaldo (32 de ani) pare să fie cel mai de succes fotbalist al prezentului, dar sportivul nu se oprește aici. Tânăra sa iubită e însărcinată, iar Ronaldo urmează să devină tată pentru a patra oară.

Cristiano Ronaldo a încercat inițial să țină secretă venirea pe lume a gemenilor care ar fi fost concepuți cu ajutorul unei mame surogat în Statele Unite. Acum însă, fotbalistul a confirmat faptul că familia lui se va mări cu încă un membru, întrucât iubita sa în vârstă de 22 de ani, Georgina Rodriguez, urmează să aducă pe lume primul ei copil.

Potrivit La Otra Cronica, atunci când a fost întrebat de jurnaliștii dacă este bucuros de următoare venire pe lume a încă unui copil, ronaldo a răspuns încrezător: "Da, foarte mult".


    Ronaldo, la restaurantul său preferat din IbizaFoto: Instagram
Ronaldo, la restaurantul său preferat din IbizaFoto: Instagram

Ronaldo mai are trei copii: Ronaldo Jr. (șapte ani) și cei doi gemeni care au venit pe lume luna trecută. De acum, Ronaldo nu va mai jongla doar cu mingea de fotbal, ci și cu îndatoririle care-i vor reveni în calitate de tătic. Surprins de jurnaliști la un restaurant din Ibiza, superstarul echipei Real Madrid a mărturisit că nu este un as în îngrijirea copiilor, dar se va strădui. Întrebat cum se descurcă la schimbatul scutecelor, Ronaldo a răspuns: „Nu sunt prea priceput, dar încerc.”


    Georgina Rodriguez, iubita lui Cristiano RonaldoFoto: Getty
Georgina Rodriguez, iubita lui Cristiano RonaldoFoto: Getty

Dincolo de sarcinile ce-i revin ca părinte, fotbalistul este în culmea fericirii și mândru de copiii săi „prețioși”, cum îi denumește Ronaldo. „Îmi sunt prețioși, sunt încântat. Da, sunt fericit”.

După ce Portugalia nu a reușit să învingă Chile în semi-finale la Cupa Confederațiilor, Ronaldo a declarat public că și-a dat toată silința, în ciuda faptului că ar fi trebuit să fie alături de gemenii care tocmai i se născuseră:

„Am fost în serviciul echipei naționale, ca întotdeauna, trup și suflet, chiar dacă mi se născuseră gemenii. Din păcate, nu am reușit să atingem principalul obiectiv sportiv pe care l-am dorit, dar sunt sigur că vom continua să aducem bucurie portughezilor. Președintele Federației Portugheze de Fotbal și selecționerul naționalei au avut o atitudine care m-a impresionat și pe care n-o voi uita. Sunt foarte fericit că pot fi în sfârșit, pentru prima dată, alături de copiii mei.”

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net