Cum fentezi ghinionul la pariuri online

Ultima actualizare:

Vrei să scapi de ghinion la pariuri sportive? Te-ai săturată să pierzi mereu pe mână arbitrilor, din cauza unui gol marcat în prelungiri sau pentru că meciul a fost blat? Îți spunem tot ce ai de făcut pentru a putea elimina efectele dăunătoare pe care ghinionul le poate avea asupra băncii tale!

Unii spun că ghinionul și norocul nu există, iar alții se bat cu pumnii în piept blamându-și insuccesul pe neșansă. Ce este ghinionul până la urmă? Un termen folosit pentru a defini un anumit tip de situație. Deci da, chiar dacă a fost definit de om, ghinionul există, și pentru că există, îl putem cuantifica, însă ceea ce nu putem face este să-l anticipăm. Neșansa face parte din categoria întâmplărilor inevitabile și imprevizibile. Cu toate acestea, pariorii pot să-și croiască o strategie care să le permită, pe termen lung, să anihileze efectele neplăcute ale ghinionului.

Din punct de vedere statistic, numai 7% dintre persoanele care pariază în mod regulat realizează profit la sfârșit de an. La prima vedere, am putea spune că ghinionul și norocul nu sunt chiar atât de egale, nici măcar la un eșantion foarte larg, însă această gândire este greșită. Adevărul este că majoritatea pariorilor fie se autosabotează, adică nu știu să parieze, fie pur și simplu nu vor să parieze într-o manieră care să le ofere mai multe șanse de câștig pe termen lung.

Cum trebuie să pariezi pentru a fenta ghinionul pe termen lung

În primul rând, trebuie să te înregistrezi și să joci la mai multe case de pariuri online. Îți recomandăm să citești recenziile despre Betano, Unibet, Netbet, Sportingbet și Betfair pe site-ul celei mai mari și mai active comunități de pariori de la noi din țară. Dacă te limitezi la o singură agenție, vei pierde câteva procente dintr-un potențial câștig la fiecare bilet jucat, iar pe termen lung această mică marjă poate face diferența între câștig și pierdere. Joacă la operatorii recomandați de specialiști și speculează de fiecare dată cele mai valoroase cote din piață.

Urmărește strategia de money management a profesioniștilor. Majoritatea pariorilor iscusiți mizează o sumă fixă din banca inițială pe fiecare bilet. Procentul variază în general între 1% și 5%, în funcție de alegerea fiecăruia. Credeai că va trebui să-ți scoți o foaie de hârtie și un pix pentru a afla care va fi următoarea ta miză? Nici vorbă: este atât de simplu! Dacă ai o bancă inițială de 500 RON și vrei să joci precaut, să zicem 2%, vei paria de fiecare dată 10 RON pe bilet. Dacă retragi sau depui fonduri în cont, (indicat este cel devreme odată la 6 luni), poți reajusta mizele.

Pariază un singur meci pe bilet și evită cotele foarte mici. Casele de pariuri au diverse marje de câștig la tipurile de pariuri ale unui meci. Avantajul casei este de cele mai multe ori cuprins între 3 și 13%, iar dacă tu joci mai mult de o selecție pe bilet, multiplici acel avantaj al casei, deci în realitate, șansele ca tu să câștigi pe termen lung scad drastic. De aceea, este indicat să joci numai pariuri individuale, la fel cum procedează profesioniștii. De asemenea, este indicat să eviți favoriții cu cote mici, pentru că de regulă, aceștia au o cotă dezavantajoasă pentru jucători pe termen lung.

Analizează partidele serios și nu paria niciodată doar de dragul de a paria. Dacă tu crezi că poți avea succes la pariuri pe termen lung acordându-ți numai 5 minute pentru a analiza un pronostic, te înșeli amarnic. Pariorii care trăiesc din această meserie au de regulă soft-uri semi automatizate care îi ajută să ia decizii mai repede, cuantificând mii de date și efectuând numeroase calcule în timp real. Chiar crezi că poți învinge casa de pariuri uitându-te pe clasament, pe ultimele 4-5 rezultate ale echipei și pe lista jucătorilor indisponibili? Încearcă să analizezi partidele din timp, să faci comparații și evaluări cât mai corecte, iar apoi să joci cotele alese din timp, înainte ca acestea să scadă.

Încearcă să descoperi anumite tipare și să fii mai atent la aspectele evidențiate. Singura metodă prin care îți poți îmbunătăți strategia de pariuri și felul de a gândi este să-ți analizezi evidența pariurilor jucate. Depistează eventualele tipare descoperite și ține cont de acei factori de acum înainte. Spre exemplu, poate fi vorba de golurile încasate de o echipă pe final de meci: ai inspectat cu atenție la intervalele vulnerabile ale echipei pe care ai pariat și la cele forte ale adversarei? Dacă nu, de acum înainte știi ce ai de făcut!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net