TRAGEDIE EVITATĂ Echipa franceză de rugby Toulouse a fost la un pas de un accident aviatic

Ultima actualizare:

    Site-ul săptămânalului "Midi olympique" scrie despre catastrofa evitată de Toulouse
Site-ul săptămânalului "Midi olympique" scrie despre catastrofa evitată de Toulouse

La plecarea spre Gloucester (Anglia), pentru meciul din Heineken Cup, componenţii echipei franceze de rugby Stade Toulousain au tras o spaimă soră cu moartea în momentul decolării. Aeronava a avut probleme tehnice, uşa din spate deschizându-se în timp ce aeronava rula spre pista de decolare.

Şi aşa stresaţi de faptul că vor disputa în Anglia un meci decisiv pentru calificarea în faza următoare a Cupei Europei de pe primul loc, jucătorii lui Toulouse au descris cele întâmplate pe site-urile de socializare, iar acestea au fost relatate de site-ul săptămânalului "Midi Olympique". Aripa Vincent Clerc a vorbit despre "pierderea uşii avionului", iar analistul video Julien Bares a spus că aceasta s-a deschis "la o simplă atingere".

Incidentul de zbor s-a petrecut ieri dimineaţă, la ora 10.00, pe aeroportul din Toulouse. Rugbyştii urmau să plece la Gloucester cu o cursă charter a unei companii slovace. Se pare că flankerul Yannick Nyanga a presimţit ceva de vreme ce a postat pe contul pe care îl are pe Twitter următorul mesaj: "A te îmbarca pentru Gloucester într-un avion al unei companii slovace nu e deloc liniştitor... Uraţi-ne noroc!".

După incident, care din fericire nu s-a soldat cu urmări, avionul neapucând să se ridice de la sol, rugbyştii au coborât din aeronavă, iar conducerea clubului din Toulouse a cerut anularea zborului. Echipa a ajuns cu bine la Gloucester, însă un alt internaţional francez, Jean-Baptiste Elissalde, a notat cu umor: "Am plecat cu un Airbus ale cărui frâne au fost testate la aterizare".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nemo a  câștigat Eurovision pentru Elveţia cu The Code  Foto X ESC Discord jpg
image
image
image
image
image
image
profimedia 0871124364 jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Jose Mourinho (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Andy Murray (EPA) jpg
Gloria Buzau Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Andres Sfait (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net