Bute este şi canadian!

Ultima actualizare:

De când s-a întors în Canada, de pe 5 decembrie, Lucian Bute a avut un program extrem de încărcat. Timp de cinci zile a participat la o caravană a clubului Interbox de promovare a vedetelor sale, mergând în nordul Quebecului pentru a se întâlni cu fanii.

„A fost destul de obositor pentru că am mers cu autocarul 5-6 ore, însă n-am putut să refuz invitaţia", a spus Bute. Când s-a întors la Montreal el s-a pus cu burta pe carte, deoarece ieri a avut examenul de obţinere a cetăţeniei.

„Am dat şi scris şi oral. Întrebări au fost din istorie, geografie, politică, a trebuit să învăţ imnul Canadei, să explic de ce pe drapel este frunza de arţar şi multe alte lucruri. N-a fost chiar uşor", a mărturisit Bute.

El a precizat că nici nu se pune problema să renunţe la cetăţenia română, dar că obţinerea paşaportului canadian a fost un demers normal în condiţiile în care locuieşte din 2003 la Montreal. „Am casă aici, sunt plătitor de taxe şi impozite, era logic să mă integrez din toate punctele de vedere în societatea canadiană", a încheiat el.

Face Sărbătorile la Montreal

Bute pleacă astăzi în SUA, la Atlantic City, pentru finala „Super Six" dintre Ward şi Froch, deoarece învingătorul i-ar putea fi adversar în 2012. El nu va rămâne în SUA decât două zile, după care se va întoarce în Canada, unde va petrece Crăciunul şi Revelionul.

Click!spune

Bute a avut, la oral, întrebări din toate domeniile: istorie, geografie, politică. De asemenea, a trebuit să înveţe imnul Canadei, să explice de ce pe drapel este frunza de arţar. La scris, Bute a avut de rezolvat o grilă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Turmă de zimbri Romania. FOTO The Guardian
image
image
image
image
image
image
Ianis Hagi (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Radu Dragusin (EPA) jpg
Darya Klishina jpg
Simona Halep ronald garros 2022 jpg
concurs slam dunk streetball jpg
mitrita craiova jpg
sorana cirstea la roma jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net