Un nou meci pentru titlul WBC! Jo Jo Dan vrea să-l «termine» pe turcul Aydin Selcuk!

Ultima actualizare:

"Fac cel mai bun antrenament al meu. Deja muncesc din greu de 11 săptămâni şi mai am încă trei. Mă simt foarte bine şi de-abia aştept să ajung în ring cu Aydin pentru «treburile noastre neterminate», aşa cum spune şi posterul. Nu-i place să fie pus sub presiune. Am stilul cu care îl pot învinge. Am făcut-o o dată şi o voi face din nou. Am pierdut acel meci numai pe hârtie. În mintea mea, sunt încă neînvins. Ce e diferit acum e că am mai multă încredere în capacitatea mea de a lupta cu pugilişti de top de la categoria semimijlocie", a declarat Dan pentru fighthype.com

Pugilistul român nu consideră un impediment faptul că meciul se va disputa în Turcia. "Am prins experienţă din prima luptă. Am început să am încredere că am puterea să mă lupt la un nivel înalt, în ciuda rezultatului oficial. Îmi voi folosi această experienţă pentru a-l învinge. Nu sunt afectat că meciul se dispută în Turcia. Suntem doar noi doi în ring. WBC a hotărât să fie încă un meci între noi după ce s-a întâmplat în primul. Ochii lumii boxului vor fi pe această partidă. Trebuie să câştig meciul şi uşile se vor deschide pentru mine. Vreau să boxez împotriva celor mai buni pugilişti de la semimijlocie. Vreau să stau ocupat, să boxez mult", a mai spus el.

În iunie 2010, Jo Jo Dan a fost învins în meciul pentru titlul interimar al categoriei semimijlocie, în versiunea WBC, la Istanbul, de turcul Selçuk Aydin. La începutul lunii august 2011, WBC a decis ca meciul dintre Jo Jo Dan şi Selçuk Aydin, disputat în 5 iunie 2010, să se rejoace, sportivul din Turcia câştigând după o decizie controversată.

image
image
image
image
image
image
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
image
actualitate.net
image
actualitate.net