Iubitul Andreei Marin are grijă de gimnastele noastre

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Pentru prima dată de la înfiinţarea sa, lotul feminin de gimnastică al României are în componenţă un oficial străin: turcul Tunkay Ozturk. Dacă vi se pare cunoscut numele, aveţi dreptate: e iubitul Andreei Marin.

Fizioterapeut de profesie, Ozturk are o relaţie veche şi de durată cu sportul românesc. Prin mâna lui au trecut, mai întâi la Istanbul, iar apoi la Bucureşti, cam toţi foştii sau actualii gimnaşti, începând cu Marian Drăgulescu şi terminând, acum, cu Larisa Iordache.

Tunkay le urmăreşte pe fetele noastre la antrenamente

simeon stalpnicul png

Alături de antrenorii Octavian Bellu şi Lucian Sandu

simeon stalpnicul png

O consultă pe Larisa Iordache chiar pe covorul de concurs

simeon stalpnicul png

Cum în ultima perioadă el aproape că s-a mutat în ţară, legăturile lui cu gimnastica feminină au devenit mai strânse. Iar colaborarea din ultimele săptămâni, când el a avut grijă de spatele Sandrei Izbaşa sau de articulaţiile Larisei Iordache, s-a transformat în ceva oficial: face parte din delegaţia României la CM din Belgia. „Chiar dacă fetele se vor întoarce fără medalii, trebuie să fiţi mândri de ele şi să le îmbrăţişaţi. Toată atenţia celor de aici e asupra lor", a scris el pe Facebook.

El a dat şi o veste bună: Larisa Iordache se simte acum mult mai bine, durerile de spate nu o mai supără, astfel că va face toate cele 4 aparate. Celelalte două fete, Ştefania Stănilă şi Sandra Izbaşa, vor concura doar la cate un aparat sau două. Finalistele vor fi stabilite azi.

Nadia Comăneci, la petrecere

Nadia Comăneci şi multe alte nume mari ale gimnasticii mondiale, au fost invitate, duminică seara, la Anvers, locul de disputare al Mondialelor, la o petrecere privată rezervată fostelor campioane. Acolo, Nadia s-a revăzut, printre altele, cu buna ei prietenă, Svetlana Boguinskaia, care trăieşte, de asemenea, în SUA, unde are o academie de gimnastică şi o... pizzerie.

Nadia nu va asista la CM, deoarece are alte angajamente în SUA chiar în această săptămână. Ea a plecat spre Oklahoma luni, împreună cu soţul ei, Bart Conner, iar aseară au participat la o emisiune la NBC.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Vinerea Mare, cea mai neagră zi a creștinismului  Ce semnificație are Prohodul Domnului jpeg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net